Lidé (Lidé)
Lidé  |  08.10.2024 16:07:53

Poskytovatel operativního leasingu Business Lease má novou manažerku Account týmu

Na pozici Account Team Managerky společnosti Business Lease, specializované na operativní leasing a správu firemních vozových parků, nastoupila Pavla Hybešová. Ta ve firmě, která se nyní stará o 11 800 firemních aut, působí již téměř čtyři roky, naposledy na pozici seniorního obchodníka. Ve své nové roli se chce zaměřit mimo jiné na komunikaci v rámci týmu, napříč týmy a na řízení kvality.

Pavla Hybešová

„Náš obchodní tým v Business Lease je rozdělen na akvizici a na account management, který po půl roce klienty získané akvizicí přebírá. Jsem vděčná, že mohu být právě v čele Account týmu, kde bych ráda uplatnila své nastavení „pečujícího manažera“. Zaměření se na kvalitu poskytovaných služeb je pro mě hlavní prioritou,“ komentuje svůj postup na vyšší pozici nová manažerka Account týmu.

S obchodem i fleet managementem má Pavla Hybešová zkušenosti už ze svých minulých působišť. V Pentahotels působila jako obchodní manažerka a v Edenred ČR měla na starosti mimo jiné i flotilu 46 vozů. Obě tyto zkušenosti se jí v Business Lease velmi hodí. Umí si díky tomu také velmi dobře představit, co fleet manager od svého poskytovatele operativního leasingu očekává.

Pavla Hybešová vystudovala Ekonomiku a management na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Jako manažerka týmu si zakládá na tom, aby svým lidem hlavně dobře naslouchala. K cíli se bez toho podle ní dojít nedá. Rozhodně není zastánkyní tvrdého stylu řízení, pečovatelské sklony projevuje nejen ke klientům, ale i ke členům svého týmu.

Pro Pavlu Hybešovou jsou auta nejen prací, ale od mala i koníčkem. Na jaře si navíc pořídila další lásku – novou motorku. Již od dětských let se také věnuje klasickému zpěvu, kterým si doteď ráda čistí hlavu.


Společnost Business Lease působí na českém trhu od roku 1996, kdy se zde stala průkopníkem operativního leasingu. Původně vznikla v roce 1989 v Holandsku pod mateřským holdingem AutoBinck s více než stoletou historií. Do současné Business Lease Group s hlavní kanceláří v Praze nyní vedle Česka spadá Slovensko, Polsko, Maďarsko a Rumunsko.

Firma se prioritně zaměřuje na operativní leasing, postavený hlavně na uzavřené kalkulaci, kdy se dopředu dohodne výše platby. Klientovi toto řešení přináší stabilní cash flow, a může se tak v klidu soustředit na svůj byznys. Business Lease dále poskytuje služby správy vozového parku. Mezi další doplňkové služby patří autobazar Cars & Care, prodávající vrácená auta z operativního leasingu (každý měsíc se jich vrací přibližně 200), a B2B autopůjčovna Business Rent nabízející přes 300 vozů. 






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688