Patria (Patria Finance)
Investice  |  13.09.2024 16:51:36

Výstava a online aukce uměleckých děl Artslimit probíhá od 2. do 22. září a nabízí díla od 19. století až po současnou tvorbu

Pestrou a kvalitní kolekci výtvarných děl od 19. století až po současnou tvorbu nabídne výběrová online aukce, která proběhne od 2. do 22. září na artslimit.com. Kromě uměleckých děl se představí i atraktivní sběratelské předměty jako jsou například hodinky Patek Philippe, Rolex, Prim nebo módní doplňky Hermes, Chanel a Dior.

Hermés, Sellier

Hermes, Sellier Kelly 32

Umění devatenáctého století bude reprezentovat tzv. Haushoferova krajinářská škola včetně Antonína Waldhausera, Václava Kroupy, Aloise Kirniga nebo Bedřicha Havránka. Z tvorby žáků slavného ateliéru Julia Mařáka bude k vidění několik děl z různých tvůrčích období Františka Kavána, ale také práce Aloise Kalvody, Josefa Ullmanna, Jana Honsy, Stanislava Lolka či Oty Bubeníčka. Dále v aukci nebudou chybět práce českých Pařížanů Luďka Marolda a Václava Brožíka.

Česká moderna bude zastoupena významnými jmény jako Václav Špála, Emil Filla, Jan Zrzavý, Rudolf Kremlička či Otakar Kubín. Z umění druhé poloviny 20. století se představí výrazné osobnosti jako Vlastimil Beneš, Ota Janeček, Josef Jíra nebo Alena Kučerová. Sochařská tvorba bude prezentována plastikami Josefa Mařatky, Evy Kmentové, Jana Kutálka a Olbrama Zoubka.

Kytice a polyantek

Václava Špála: Kytice polyantek

Hřbitov za zdí

Vlastimil Beneš: Hřbitov za zdí

Zajímavým zpestřením aukční kolekce je nabídka vzácných sběratelských předmětů jako je stříbrná brož Květ růžového kaštanu od Hanuše Lamra, kterou vynesla v den vyhlášení výsledků prezidentských voleb první dáma Eva Pavlová. Mezi sběratelské skvosty této aukce patří hodinky Rolex Datejust Tridor, které kombinují nerezovou ocel s bílým, růžovým a žlutým zlatem. Tyto exkluzivní hodinky, zdobené diamanty, představují spojení tradice a moderní elegance. Dalším výjimečným modelem je limitovaná edice Calatrava Officer od značky Patek Philippe, která byla vydána při příležitosti 150. výročí založení tohoto slavného hodinářství.

Patek

Patek Philippe Calatrava Officer

Pro milovníky sportu jsou v nabídce luxusní hodinky Hublot Big Bang nebo velmi oblíbený model Calibre de Cartier Diver, navržený jak pro extrémní podmínky hloubkového potápění, tak i pro společenské akce. Naproti tomu dámské hodinky Hermes Diamond Carré vynikají nadčasovým designem, který je ideální pro ženy vyhledávající eleganci a komfort.

Calibre de Cartier

Calibre de Cartier Diver

Všechny aukční položky budou po dobu online aukce vystaveny v prostorách Galerie KODL na Národní třídě. Ve čtvrtky 5., 12. a 19. září se od 16 hodin uskuteční komentované prohlídky pro veřejnost. Aukce se bude uzavírat 22. září od 14 hodin na artslimit.com.

Krajina

Václav Radimský: Krajina

Patria.cz je investiční portál společnosti Patria Finance a.s. s real-time daty zaměřený na domácí a zahraniční kapitálové trhy. Poskytujeme online informace a analytickou podporu z oblasti financí, makroekonomiky a investic. Samozřejmostí jsou také aktuální investiční tipy a dlouhodobá investiční doporučení. Akcie, měny, komodity, investice, doporučení - vše přehledně na jednom místě.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Investice:

Út 17:28  Bitcoin roste o 4,80 % a prolomil 61 000 $ X-Trade Brokers (XTB)
Út 17:24  Je trh drahý? Stačí „jen“ odhadnout pět čísel Patria (Patria Finance)
Út 16:41  Česká ekonomika získává dynamiku. Táhne ji hlavně spotřeba domácností Roman Vykouřil (Wonderinterest Trading s.r.o.)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688