skoda-auto.cz (Škoda auto)
Auto Moto  |  11.09.2024 09:44:00

Služba Pay to Fuel vstupuje na český trh

Škoda Pay to Fuel


Unikátní služba Pay to Fuel usnadňuje řidičům vozů Škoda platbu za tankování paliva na čerpacích stanicích. Zákazníci mohou provést platbu snadno a jednoduše z pohodlí svého vozu prostřednictvím infotainmentu, bez nutnosti chodit k pokladně. Tato služba je nově dostupná také v Česku, a to na všech čerpacích stanicích OMV. Čeští řidiči však mohou tuto službu využívat na vybraných čerpacích stanicích také v zahraničí.

Snadná registrace, pohodlné ovládání
Aby zákazník mohl službu využívat, musí mít aktivní účet Škoda Connect, aktivovanou funkci vzdáleného přístupu prostřednictvím aplikace MyŠkoda ve svém chytrém telefonu a staženou aplikaci Pay to Fuel z nabídky Shop v infotainmentu vozu. Jakmile jsou v aplikaci MyŠkoda uloženy údaje o platební kartě a služba je aktivována, lze ji okamžitě využít také v systému infotainmentu. Princip fungování služby v Česku je jednoduchý a neliší se od jiných zemí. Po příjezdu na zvolenou čerpací stanici řidič potvrdí v aplikaci na displeji infotainmentu čerpací stanici a zvolí číslo stojanu. Po natankování proběhne platba automaticky prostřednictvím platební karty, která je již předem uložena v aplikaci MyŠkoda. Pro platbu v Česku jsou akceptovány všechny běžné platební karty, v budoucnu půjde uskutečnit platbu i pomocí fleetových karet. Po potvrzení o úspěšné platbě v infotainmentu vozu může zákazník odjet.

Kompatibilita s vozy Škoda vybavenými infotainmentem s dotykovou obrazovkou o velikosti 9″ nebo větší a s navigací
Službu podporují všechny modelové řady Škoda se spalovacím motorem vybavené infotainmentem Amundsen, Columbus nebo jiným infotainmentem, který je dodáván s dotykovou obrazovkou o velikosti 9″ a větší a s navigací. Dostupnost služby Pay to Fuel pro konkrétní vůz si může uživatel vozu Škoda snadno ověřit na webové stránce, kde se mu po zadání VIN kódu zobrazí dostupné služby Škoda Connect. Služba je v Česku poskytována ve spolupráci se společností Parkopedia a fintech společností s názvem ryd.

Služba aktuálně dostupná v osmi evropských zemích včetně Česka
Službu Pay to Fuel mohou řidiči vozů Škoda využívat v Česku a na vybraných čerpacích stanicích v Belgii, Dánsku, Španělsku, Lucembursku, Německu, Rakousku a Švýcarsku. V Česku je tato služba dostupná na všech čerpacích stanicích OMV. Zákazník může najít čerpací stanice podporující tuto službu v aplikaci MyŠkoda (sekce Mapy – Čerpací stanice – Pay to Fuel) nebo v infotainmentu v aplikaci Pay to Fuel, kde jsou podporované značky čerpacích stanic v jednotlivých státech vypsané. Škoda Auto tuto službu dále rozšiřuje, a tak budou následovat další země.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688