Lidé (Lidé)
Lidé  |  21.08.2024 13:19:53

Twisto posiluje o dva zkušené manažery. Šéfem obchodu v Česku a Polsku se stal František Nadymáček, produkt nově řídí Milan Žáček

Rok od převzetí českého Twista tureckým Paramem se mění lidé na klíčových postech. Tým rozšířili dva noví manažeři s mnohaletými zkušenosti z e-commerce a finančního světa. František Nadymáček do Twista přichází z Alzy, Milan Žáček z ČSOB.

František Nadymáček

„Twisto jsem vždy vnímal jako jeden z mála českých "lovebrandů", jako inovativní a odvážnou společnost plnou inspirativních lidí. Twisto má teď díky Paramu silného partnera v zádech a vizi expandovat, a to mě přesvědčilo. Chci být jednoduše u toho,” říká František Nadymáček, nový Head of Sales.

František Nadymáček má bohaté zkušenosti ze státní správy i soukromé sféry. Posledních 6 let pracoval v Alze, kde odstartoval spolupráci on-linového prodejce s veřejným sektorem. Postupně tam vybudoval oddělení B2B obchodu a před svým odchodem řídil týmy pro 5 zemí.

V Twistu bude mít na starosti obchod a jeho rozvoj v Česku a Polsku, navazování strategických partnerství i rozvíjení těch stávajících. Twisto v obou zemích poskytuje svoje služby na zhruba 40 000 e-shopech. Kromě klasické Platby do 30 dnů na některých z nich nabízí i Nákup na třetiny, který jen v České republice využili zákazníci na více než 1 000 e-shopech.

„V polském trhu vidím pro Twisto ohromný potenciál. V Česku budeme nadále posilovat pozici jedničky na trhu a těším se, že postupně rozšíříme portfolio našich služeb,” dodává František Nadymáček.

Milan Žáček do Twista přichází z ČSOB, kde měl na starosti Product Development v rámci akceptace platebních karet. Nejenom tuto oblast bude nyní rozvíjet i v Twistu.

Milan Žáček

„Twisto po celou dobu své existence na trh uvádělo inovativní produkty, které jsem vždycky se zaujetím sledoval. Jsem rád, že teď můžu být součástí dobře rozjetého týmu, který má díky Paramu šanci prosadit se nejen ve střední Evropě,” říká Milan Žáček, nový Head of Product.

Milan Žáček má za sebou zkušenosti i ze společností Citibank, Home Credit International, či Creative Dock, kde zodpovídal za karetní a úvěrové produkty a řešení.

„Twisto má už teď pestrou nabídku produktů, včetně unikátní propozice platebních karet, za kterou získalo i několik uznání. Nedávno jsme potvrdili prodloužení partnerství s MasterCard a právě oblast karetních produktů bude jednou z mých priorit v Twistu,” říká o své nové misi v Twistu Milan Žáček a dodává, že výhledově by se chtěl soustředit i na další nové produkty, jako je platba na více splátek přímo v košíku e-shopu, výběr z bankomatů pomocí Twisto karty, nové kartové produkty a služby s přidanou hodnotou pro Twisto B2B partnery jako je akceptace platebních karet, věrnostní programy, či financování.

„Cením si, že Twisto má natolik silnou pozici na trhu, že láká tak zkušené odborníky, jakými jsou František a Milan. Díky jejich expertíze posuneme Twisto zase o kus dál. V současné době cílíme na udržitelnou profitabilitu a expanzi do dalších evropských zemí a věřím, že nové tváře v Twistu k tomu velkou měrou příspějí. Těším se, co společně dokážeme,” komentuje novinky v Twistu Nemika Menevse, CEO Twista.


Twisto představuje chytré řešení pro platby a nakupování a je českou jedničkou mezi poskytovateli platebních služeb BNPL (Buy Now, Pay Later). Twisto nabízí také novinku nákup na třetiny bez navýšení, se kterou si lidé mohou opět zcela bezplatně a bez registrace rozkládat větší nákupy na tři platby.

Twisto působí i na polském trhu. V roce 2021 proběhl prodej Twista do zahraničí a v současnosti ho vlastní fintech Param.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Lidé:

05.09.2024  AMD: Nový šéf globálního AI rozvoje Research (J&T BANKA)
04.09.2024  Kateřina Klosová v čele Dun & Bradstreet Dun & Bradstreet (Dun & Bradstreet)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688