Lidé (Lidé)
Lidé  |  30.07.2024 15:48:25

Prologis přivítal Ondřeje Vodičku na pozici Director of Capital Deployment

Základem úspěchu společnosti Prologis v oblasti logistických nemovitostí je efektivní využití kapitálu k posílení a zlepšení služeb pro zákazníky. Středoevropská divize společnosti nyní přivítala nového ředitele, Ondřeje Vodičku, který bude z České republiky řídit aktivity společnosti v oblasti rozvržení kapitálu v celém regionu.

Ondřej VodičkaJako Director of Capital Deployment bude Vodička dohlížet na využívání financí společnosti Prologis k podpoře růstu v České republice, na Slovensku a v Maďarsku. Sídlí v Praze a do regionálního týmu společnosti Prologis přináší bohaté zkušenosti z oboru, neboť je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě, dříve pracoval na různých vedoucích pozicích v regionu střední a východní Evropy ve společnosti Tesco a naposledy jako vedoucí akvizic ve společnosti P3 v České republice.

„Jsem hrdý a nadšený, že se mohu připojit k týmu Prologis v tomto dynamickém období jejího působení ve střední Evropě,“ říká Ondřej Vodička. „Efektivní využití kapitálu je klíčem k úspěšnému zvládnutí příležitostí a překonání výzev, které dnešní trh s logistickými nemovitostmi představuje. Prologis je ve skvělé kondici, aby tyto možnosti maximálně využil a pokračoval v působivém růstu v České republice, na Slovensku i v Maďarsku.“

Vodičkova role bude mít zásadní význam při hledání investičních příležitostí na místních trzích a při rozvoji strategických iniciativ, které posílí pozici společnosti Prologis na středoevropských trzích. Jeho přímým nadřízeným bude Paweł Sapek, jež z pozice Regional Head CE & Country Manager vede Prologis ve střední Evropě.

„Jsem velmi rád, že mohu Ondřeje přivítat v týmu,“ říká Martin Baláž, SVP, Head of Asset Management ve střední Evropě. „Velmi se těším na to, jaký vliv bude mít jeho příchod, protože nám pomůže dále posílit pozici a rozšířit naše působení na těchto třech důležitých trzích.“

Společnost Prologis, která v současné době vlastní a provozuje celkem 4,93 milionu metrů čtverečních logistických nemovitostí ve střední Evropě, přináší zákazníkům úspěšné investice do strategicky umístěných parků, vytváří prostory na míru a neustále zlepšuje a přizpůsobuje stávající plochy potřebám zákazníků. Vodička pomůže společnosti Prologis zajistit efektivní alokaci kapitálových zdrojů s cílem vytvořit ještě větší příležitosti pro zákazníky.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Lidé:

Et 11:42  AMD: Nový šéf globálního AI rozvoje Research (J&T BANKA)
St 12:37  Kateřina Klosová v čele Dun & Bradstreet Dun & Bradstreet (Dun & Bradstreet)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688