Lidé (Lidé)
Lidé  |  25.07.2024 16:42:59

Mews oznamuje změny ve vedení společnosti. Novým prezidentem se stává odborník na finanční technologie Michael Coscetta

Český jednorožec Mews, který poskytuje ubytovacím zařízením systém pro správu rezervací, odbavení a vyřizování požadavků hostů, oznamuje jmenování nového prezidenta Michaela Coscetty. Coscetta, který sídlí v Miami, se připojuje k vedení Mews, kde bude řídit marketingové, obchodní a zákaznické týmy. Do týmu Mews přináší bohaté zkušenosti z úspěšných společností v oblasti pohostinství a fintechu, jako jsou Paxos a Compass.

Michael Coscetta

„Od prvních rozhovorů s Michaelem bylo jasné, že se nebojí výzev a že je ideálním kandidátem pro další růst Mews. Michaelovy zkušenosti s rozšiřováním podniků a navyšováním příjmů budou neocenitelné při našem budoucím růstu v rámci urychlování přijetí cloudových technologií v pohostinství a dalších odvětvích,“ uvádí Matt Welle, CEO společnosti Mews.

Před příchodem do Mews působil Coscetta jako ředitel pro obchodní růst ve společnosti Paxos, regulované blockchainové firmě, která poskytuje služby globálním technologickým a platebním společnostem PayPal, Bank of America, Nubank, Revolut a dalším.

Dříve zastával pozici komerčního a strategického ředitele ve společnosti Compass, technologické firmě v oblasti nemovitostí, kde pomáhal připravit společnost na první veřejnou nabídku akcií v roce 2021 a zvýšit roční příjmy na 2 miliardy dolarů. Předtím působil ve společnosti Square, fintechové firmě, kde jako vedoucí globálního prodeje rozšířil prodejní tým do pěti zemí a vedl správu účtů a onboarding nových zákazníků a partnerů.

„Jsem nesmírně šťastný, že se připojuji k Mews v době, kdy firma zažívá významný růst v odvětví, které je připraveno na změnu. Mews má obrovskou příležitost dále transformovat pohostinství a pomáhat hoteliérům růst díky moderním cloudovým technologiím a fintechu. Jsem si jistý, že s ambicemi, které jsem již pocítil na vlastní kůži, Mews zanechá trvalý a smysluplný dopad,“ říká Coscetta.

Mews v současnosti zažívá výrazný růst, podpořený březnovým financováním ve výši 110 milionů dolarů, nedávnými akvizicemi, včetně HS3 Hotelsoftware, a rychlým přijetím cloudových technologií v pohostinství.

Mews má nyní 1 100 zaměstnanců ve více než 20 zemích a Coscettova nová role je dalším krokem k zajištění úspěchu a škálovatelnosti v rámci stále komplexnější organizace. Dosažením tisíce zaměstnanců firma od konce loňského roku vyrostla o 18 % a dále toto číslo hodlá navyšovat, jen v oddělení vývoje, které z velké části sídlí v Česku, má tým vyrůst na 500 zaměstnanců.



Mews je český scaleup, který poskytuje ubytovacím zařízením systém pro správu rezervací, check-inů a vyřizování požadavků jejich hostů. Platforma Mews Hospitality Cloud, kterou využívá 5 000 zákazníků ve více než 85 zemích, je navržena tak, aby zefektivnila provoz moderních hoteliérů, vylepšila zážitky hostů a vytvořila ziskovější podniky. Mezi zákazníky patří Generator-Freehand, The Strawberry Group, The Social Hub a Airelles. Mews byl oceněn jako Nejlepší PMS (2024) a zařazen mezi Nejlepší místa pro práci v hotelové technologii (2021, 2022, 2024) společností Hotel Tech Report, stejně jako Nejlepší světový poskytovatel hotelového PMS (2023) a Nejlepší nezávislý světový poskytovatel hotelového PMS (2022, 2023) podle World Travel Tech Awards. Společnost má pobočky v Evropě, Spojených státech a Austrálii.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Lidé:

Et 11:42  AMD: Nový šéf globálního AI rozvoje Research (J&T BANKA)
St 12:37  Kateřina Klosová v čele Dun & Bradstreet Dun & Bradstreet (Dun & Bradstreet)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688