Lidé (Lidé)
Marketing a média  |  16.07.2024 11:54:16

Investown volí na PR komunikaci ABBBA Consulting

Komunikační agentura ABBBA Consulting zvítězila v tendru na poskytování PR a marketingových služeb pro společnost Investown, která je jednou z největších platforem pro skupinové investování do nemovitostí. Tímto krokem se ABBBA stává klíčovým partnerem pro vztahy s veřejností a komunikaci této investiční společnosti.

ABBBA Consulting rozšiřuje své portfolio a bude zajišťovat strategickou komunikaci a posílení online přítomnosti pro Investown, včetně PR, SEO optimalizace a tvorby obsahu. Tento krok přichází ve chvíli, kdy Investown překročil milník 100 tisíc uživatelů své investiční aplikace a plánuje rozšiřovat aktivity.

Jsme nadšeni, že si nás Investown vybral jako svého partnera. Naším cílem je zvýšit povědomí o značce a přispět k jejímu růstu prostřednictvím efektivní komunikace a moderních marketingových strategií,“ uvedl Jiří Böhm, zakladatel ABBBA Consulting.

Marek Kříž, CGO & Interim-CMO Investown, dodává: „ABBBA Consulting bude usilovat o zvýšení povědomí o značce Investown mezi investory a širokou veřejností. Jejich hlavní cíle zahrnují budování důvěry, optimalizaci mediální přítomnosti a efektivní komunikaci nových produktů a služeb. ABBBA Consulting nás přesvědčila svou strategií a odborností. Věříme, že tato spolupráce nám pomůže dosáhnout našich ambiciózních cílů a oslovit širší publikum.“

ABBBA Consulting je součástí ABBBA Communication Group a spolupracuje s širokým spektrem klientů od nadnárodních korporací po lokální podniky, jako například Pirelli, Hitachi, eMan či Magistrát města Brna.

ABBBA Consulting, s kancelářemi v Praze a Zlíně, je komunikační agentura, která od roku 2016 spolupracuje s širokým spektrem klientů, od nadnárodních korporací po lokální podniky, specializující se na strategickou komunikaci, brand building a krizovou komunikaci. Společnost je součástí ABBBA Communication Group, pod kterou spadá také digitální studio Swiit a médium FocusOn.

Investown je česká investiční společnost, která umožňuje chytré zhodnocení peněz díky skupinovému investování do nemovitostí. Oblíbilo si ji už více než 100 tisíc investorů. Díky jejich investicím se podařilo realizovat přes 800 developerských a stavebních projektů a proinvestovat více než 4 miliardy s průměrným zhodnocením o 4–5 % vyšším než na spořicích účtech v bankách. Měsíčně se investorům vyplácejí zisky dosahující 13 milionů korun. Platforma vznikla s cílem nabídnout bezpečnou a snadnou cestu pro zhodnocení úspor a současně jako způsob, jak oživit trh s nemovitostmi. Investown v roce 2019 založil Alan Pock, samotná platforma byla spuštěna roce 2021.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Marketing a média:

08.08.2024  Smlouva s influencerem nebo UGC tvůrcem Jiří Matzner (Matzner Legal)
31.07.2024  Soud povolil reorganizaci Barrandov televizní studio Tisková zpráva (Tisková zpráva)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688