Lidé (Lidé)
Lidé  |  12.07.2024 14:40:05

Markus Ising posiluje vedení Drees & Sommer v České republice

Česká pobočka přední poradenské společnosti v oblasti realit, průmyslu, energetiky a infrastruktury Drees & Sommer rozšiřuje své vedení o dalšího člena. Markus Ising byl povýšen do pozici Managing Director se zaměřením na klienty z DACH regionu. Připojuje se tak ke Zdeňkovi Kovářovi (CEO pro Českou republiku), který řídí současné obchodní aktivity a expanzi společnosti na českém trhu.

Fotografie: Drees & Sommer Česká republika ©Markus Ising (54) do Drees & Sommer Česká republika nastoupil v roce 2021 ve funkci Country Managera. Vedl klíčové projekty zejména v automobilovém a výrobním průmyslu, které vyžadovaly koordinaci napříč trhy mezi Českou republikou, Německem a Rakouskem. Významně se rovněž podílel na rozvoji hlavních služeb Drees & Sommer na tuzemském trhu, mezi které patří projektový management, technická due diligence, řízení nákladů, kontrola kvality, poradenství v oblasti udržitelnosti, LEAN management, BIM management a projektování. Na jaře tohoto roku byl jmenován do pozice Managing Director s hlavní odpovědností za klienty a nové akvizice z Německa, Rakouska a Švýcarska. Jeho další zaměření je ESG poradenství, soustřeďuje se na projekty energetické optimalizace.

Jsem rád, že za poslední tři roky se nám na českém trhu podařilo zrealizovat řadu významných projektů a etablovat tak značku Drees & Sommer mezi hlavními lokálními a mezinárodními hráči. Naši klienti mohou profitovat nejen z trojjazyčného týmu místních odborníků, ale i ze silného mezinárodního
know-how a využívat naše nejnovější globální inovace ve všech hlavních klastrech skupiny - realitách, průmyslu a infrastruktuře. Při realizaci těchto inovací vždy dbáme na specifické podmínky tuzemského trhu, abychom tak zajistili jejich úspěšnost a vysokou přidanou hodnotu pro naše klienty,”
uvedl
Markus Ising, Managing Director, Drees & Sommer Česká republika.

Dříve Markus Ising vedl oddělení Real Estate & Engineering, včetně facility, asset a energetického managementu, ve společnosti MAKRO/METRO Cash & Carry v České republice a na Slovensku. U této společnosti působil i mezinárodně, měl zodpovědnost za výstavbu a přestavbu prodejních objektů v Polsku, Srbsku, Ukrajině a Maroku. V minulosti také zajišťoval akvizice, nabídky, řízení tendrů, realizaci staveb a technické poradenství pro investory ve firmě Güttler Bauunternehmung. Vystudoval stavební inženýrství na německé univerzitě RUB (Ruhr-Universität Bochum).


Drees & Sommer: Uniting opposites to create a world we want to live in.

Drees & Sommer je globální společnost poskytující širokou škálu poradenských a realizačních služeb v oblasti realit, průmyslu, energetiky a infrastruktury. Při realizaci projektů přináší řešení, která zohledňují všechny důležité aspekty: udržitelnost, ekonomickou efektivnost a nejnovější inovace z odvětví. Společnost Drees & Sommer byla založena v roce 1970 a je dlouhodobě uznávána jako průkopník v prosazování udržitelnosti a digitalizace v realitním sektoru. Dnes má více než 6 000 zaměstnanců v 63 kancelářích po celém světě. Mezioborové týmy odborníků se podílejí na více než 6 500 projektech napříč trhy. Zároveň nabízejí řešení s uplatněním do budoucnosti a spojují pojmy, které se na první pohled mohou zdát jako protiklady: tradice a budoucnost, analog a digitál, efektivnost a blahobyt. Drees & Sommer je nezávislá, partnersky řízená společnost.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688