mzv.cz (MZv ČR)
Ze světa  |  23.05.2024 12:24:00

20 let mmcité na francouzském trhu - prezentace městského mobiliáře na Velvyslanectví v Paříži

23.05.2024 / 11:51 | Aktualizováno: 23.05.2024 / 12:24

Český výrobce městského mobiliáře mmcité představil u příležitosti 20. výročí svého působení na francouzském trhu pro francouzské partnery a zákazníky své letošní novinky. V zahradách Vevyslanectví České republiky v Paříži pod Eifellovou věží byly v rámci instalace v exteriéru k vidění kolekce laviček, stolů, stojanů na kola, květináčů či odpadkových košů.

Hosty odpoledního networkingového setkání pozdravil velvyslanec České republiky ve Francii, pan Michal Fleischmann, který opětovně zdůraznil dlouhodobou podporu českého designu ze strany české ambasády v Paříži a ocenil výjimečný úspěch mmcité na náročném francouzském trhu.

Následně poté představila novinky i širší nabídku výrobků mmcité paní Maureen Knol, ředitelka výhradního zastoupení této značky pro Francii, a pan Karol Giszczak, ředitel exportu mmcité.

mmcité je zavedená značka s více než 30-letou historií s nezaměnitelným designem a vytříbenou estetikou. Zabývá se vývojem a inovativními realizacemi městského mobiliáře po celém světě a věří, že kvalitní design je klíčem ke zlepšení života ve městech. Její kolekce jsou určeny nejen do exteriérů (letištní haly, parky, náměstí či nábřeží řek), ale nyní i do prostředí interiérů. Společnost mmcité je přesvědčena, že městský mobiliář by měl být krásný i funkční, a proto nabízí širokou škálu výrobků v inspirativních designech i barvách. Jednotným tématem všech návrhů je sjednocený vizuální a estetický styl, uživatelský komfort, ale i variabilita a nadčasovost.

Produkty mmcité jsou k vidění v evropských velkoměstech jako je Praha, Paříž, Londýn, Kodaň nebo Budapešť, ale i v Severní a Jižní Americe. Mobiliář mmcité si našel místo i na nejvyšší evropské hoře Mont Blanc, na pařížském letišti Charles de Gaulle, u umělého kanálu v Dubaji, či v centrálách amerických společností Google nebo Uber. V roce 2016 dodala na olympiádu v brazilském Rio de Janeiro 230 laviček a 180 stojanů na kola.

Firma má 31 světových zastoupení a mateřskou základnu v ČR v Uherském Hradišti.
Značka získala Řadu ocenění: Good Design, Red Dot Award, if Design Award, EDIDA – Elle Decoration Awards či Czech Grand Design.

mmcité je zakládajícím členem Asociace českého průmyslového designu. Spolu s dalšími 19 českými firmami se zúčastnilo loňské zářijové prezentace českého designu na Velvyslanectví v Paříži, zorganizované ve spolupráci s touto asociací ( DEN ČESKÉHO DESIGNU | Velvyslanectví České republiky v Paříži (gov.cz)).

Ve Francii mmcité zastupuje její výhradní distributor, firma EvoLud se sídlem ve městě Pouilly-sous-Charlieu cca 100 km od Lyonu - EVO LUD fournisseur de mobilier urbain design a Roanne - France (evo-lud.com)


K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688