Lidé (Lidé)
Lidé  |  08.04.2024 13:07:47

Do OKIN FACILITY na pozici nadnárodního technického ředitele nastupuje Michal Lom

OKIN FACILITY od dubna obsadil nově vytvořenou pracovní pozici. Ve funkci technického ředitele pro všech šest zemí nově působí Michal Lom, který dříve zastřešoval služby systémů BMS/IoT. Jeho hlavním cílem v OKIN FACILITY bude zajištění větší integrace robotů, AI a IoT do facility služeb společnosti.

 

Michal Lom se od 2. dubna stal novým technickým ředitelem OKIN FACILITY pro Česko, Slovensko, Bulharsko, Rumunsko, Polsko a Ukrajinu. Jedná se o nově vytvořenou pozici v návaznosti na strategii společnosti, která se chce výrazně zaměřit na oblast technické správy. „Našim dlouhodobým cílem je udržet si náskok v technických činnostech. Proto je třeba jít vstříc inovacím napříč celou skupinou OKIN FACILITY a ve všech krajinách. Vznik pozice technického ředitele byl tak logickým krokem v návaznosti na tento cíl,” vysvětluje novou pozici Jaroslav Vaněk, CEO společnosti OKIN FACILITY.

Lom v minulosti působil na různých pozicích v technologických společnostech Honeywell, Siemens a Future2. Je také jedním ze zakladatelů společnosti Loduos, která se zabývá distribucí produktů a poskytováním služeb v oblasti automatizace budov a chytrých měst. Jeho náplň práce bude poměrně široká. „Michal Lom provede technickou část skupiny transformací, která povede k výrazně vyššímu využívání IoT, informačního modelu budovy (BIM) a CAFM systémů. Bude stát v čele inovací, trendů, optimalizace procesů, datové analytiky a v neposlední řadě bude také zastřešovat vývoj a harmonizaci vývoje softwarových řešení a aplikací,” přibližuje Vaněk.

Společnost OKIN FACILITY vznikla v roce 1993 a aktuálně působí v šesti evropských zemích. Svým klientům nabízí komplexní portfolio služeb od energy managementu přes úklid až po řešení ESG problematiky budov. Při své práci využívá prvky umělé inteligence, IoT a robotiky. Zaměstnává přes dva tisíce zaměstnanců a společně s dalšími částmi spadá pod skupinu OKIN Group.


OKIN FACILITY je nadnárodní poskytovatel integrovaného facility managementu. Společnost vznikla v roce 1993 a aktuálně působí v šesti evropských zemích: v České republice, Polsku, Rumunsku, Bulharsku, na Slovensku a Ukrajině. Veškeré své technologické a softwarové nástroje využívá k řízení efektivity svých zkušených týmů. Společnost má vlastní HelpDesk systém, který umožňuje stálou komunikaci s klienty. V oblasti technické správy si tato firma vyvinula aplikaci DRIVE!, která efektivně řídí všechny činnosti probíhající u zákazníků. OKIN FACILITY si zakládá na inovativním přístupu a neustálém zlepšování kvality svých služeb. Je členem mezinárodní aliance European Customer Synergy. Aktuálně spravuje 3838 objektů.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688