Lak a mat… a je to!

Nábytková dvířka v kombinaci matu a laku

Zatímco s Patem a Matem by vás doma nejspíš čekala nějaká nepředstavitelná katastrofa, tak s lakem a matem rozhodně špatně nedopadnete! Nábytková dvířka v kombinaci matu a laku totiž dovedou přinést interiéru nevídané oživení!

Když se řekne lakovaný nábytek, většina z nás si nejspíš představí typická dvířka v oslnivém vysokém lesku. S exkluzivními lakovanými dvířky T.lacq je však možné mít lak i v trendy sametově matné variantě! „Stejně jako u lesklých, tak i u matných lakovaných dvířek spočívá výrobní proces v pečlivém nanášení laku,“ uvádí pan Martin Dusík, vedoucí obchodního oddělení společnosti Trachea, největšího českého výrobce nábytkových dvířek, a pokračuje: „Zatímco v případě vysokého lesku však po vytvrdnutí finální vrstvy laku následuje ještě křížové broušení, po kterém putují dvířka na ruční mokré broušení a leštění, u matných dvířek je po vytvrdnutí finální vrstvy laku povrch krásně matný. Je na něj třeba jen aplikovat finální ochranu v podobě voskové impregnace.“ Tento postup přináší lakovaným dvířkům T.lacq s matem na povrchu jednu velkou designovou výhodu. „U matných lakovaných dvířek tak lze realizovat i některé opravdu hluboce frézované tvary, které by z důvodu náročného finálního broušení a leštění nebyly u lesklých lakovaných dvířek vůbec možné. Dovedou tak nabídnout velmi široký výběr z 37 nejrůznějších tvarů frézování,“ říká Martin Dusík.

Pokud tedy chcete dodat svému interiéru elegantní a designový vzhled, lak a mat se vůbec nemusíte bát pozvat domů!

•••

Společnost TRACHEA je největším českým výrobcem komponentů - dvířek pro nábytkářský průmysl, který se na trhu pohybuje již od roku 1996. Významná část její činnosti se soustředí na produkci nábytkových dvířek pro celý interiér včetně komerčních prostorů, více méně zaměřenou na dvířka kuchyňská. Za dobu své existence se společnost vypracovala do špičky výrobců v tomto oboru, nezastupitelný podíl na tom má vysoce moderní výrobní technologie, obsáhlost produktových řad a patnáctileté zkušenosti v tomto oboru.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry