Dřevěné dveře CZECH DOOR nemají konkurenci

REKLAMA       Jiřina Kavková, 12.9.2016
Dřevěné dveře jsou nesmrtelnou klasikou, představují to nejlepší, čím můžete váš interiér vybavit. Dveře Czech Door jsou navíc špička. Spojením těchto dvou „nej“ vychází jedinečný produkt, který nemá konkurenci – dřevěné dveře Czech Door.  

 

Dřevěné dveře nikdy nezestárnou. Jejich přirozený vzhled přichází do módy každou sezónu. Nikdy nezevšední, nikdy se nestane kýčem. Pokud se rozhodnete pořídit si do vašeho interiéru dřevěné prvky, nemůžete šlápnout vedle. Začít můžete třeba i u dveří. Ještě nevíte, proč jsou právě pro vás a váš interiér dřevěné dveře tím nejlepším? Shrňme si proto všechna pozitiva:

 

• Dřevo je přírodní materiál s nezaměnitelnou charakteristickou vůní a vzhledem – přírodní dřevo zkrátka uměle nevyrobíte.

• Dřevo vyniká vysokou životností.

• Dřevěné dveře se snadno opravují, čímž se ještě více prodlužuje jejich vysoká životnost.

• Díky moderním a kvalitním povrchovým úpravám se prodloužila doba mezi nutnou údržbou dřevěných dveří.

• Výběrem dřeviny ovlivníte vlastnosti a vzhled dveří.

• Dřevo je proti některým dalším materiálům relativně bezúdržbové.

• Každé dřevěné dveře jsou originálním kusem.

• Dřevěné vnitřní dveře jsou zdravé. Moderní zdravotně nezávadné ekologické lazury zajistí, že se dřevěné dveře hodí i do interiéru, který obývají malé děti nebo alergici.

• Dřevěné dveře odolávají vysokým teplotám (například od působení slunečního záření).

• Dřevěné dveře přirozeně izolují – brání unikání tepla i šíření hluku.

Dveře Czech Door – ekologicky čisté produkty té nejvyšší kvality

Pokud vás dřevěné dveře nadchly a víte, že jsou tím nejlepším řešením právě pro váš interiér, vsaďte na kvalitu od Czech Door. Pod značkou Czech Door najdete v naší nabídce jen ekologicky čisté produkty dostupné v široké škále variant. Czech Door totiž nejsou žádní nováčci. Ačkoliv na náš trh expandovala tato firma až v roce 2013, svými kvalitními dveřmi zásobovala již od roku 1991 trh německý, rakouský, švýcarský, dánský, holandský a ruský. Dveře Czech Door jsou vybaveny špičkovými klikami na dveřích od předních německých, rakouských a italských výrobců.

Dveře Czech Door se hodí do rustikálních i moderních minimalistických interiérů

V našem sortimentu najdete dveře Czech Door přesně dle svých představ snad každý. Ať už vybavujete rustikální chalupu, stylový byt, rodinný dům zařízený v klasickém stylu nebo moderní minimalistický interiér, najdete u nás právě to, co hledáte. Designovou libůstkou vhodnou zejména do posledního zmíněného interiéru jsou dveře Czech Door produktové řady G. Čistší design pravděpodobně již nenajdete. Prim zde hraje jen a pouze originální dřevěná kresba, dřevěná vlákna mohou být buď ve vertikálním, nebo horizontálním směru. Jinak se jedná v podstatě o jednoduchou dřevěnou desku. V té jednoduchosti je ale právě krása. Ke dřevěným dveřím si můžete vybrat kvalitní designové dveřní kování např. v tomto eshopu – kovani-design.cz

Czech Door vyrábí dveře v téměř 100 základních typech, a to ze všech jehličnatých a listnatých dřevin. Barevnost a povrchová úprava se odvíjí čistě od přání zákazníka, které hraje vždy hlavní roli. Krom klasických dřevěných dveří, u nichž je dřevěný vzhled plně přiznán, najdete v našem sortimentu i dveře Czech Door v bílém provedení – bílé dveře. Dveře jsou ošetřovány laky na vodní bázi.

Tip: Pokud máte rádi dřevěné dveře, tak se určitě přijďte podívat do našeho showroomu, kde máme pro vás připravenou největší prezentaci celodřevěných dveří ze všech možných dřevin – dubové dveře, smrkové dveře, dveře z borovice, dveře z javoru nebo i dveře z modřínu nebo dubu.

 


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry