Nábytek dílna i garáž - univerzální regály

Jaký nábytek byste měli zvolit do dílny nebo do garáže?

Ve většině domácností existuje alespoň jedna místnost nebo prostor, kam nechodí návštěvy a kde se nemusíme zabývat designem nábytku a ostatních prvků. Jedná se zpravidla o místnosti, jako jsou dílny a garáže, technické místnosti, spíže, komory, šatny apod. Zde opravujeme či vyrábíme, ukládáme čisticí a úklidové prostředky, uchováváme potraviny nebo odkládáme sezonní oděvy. Kam ale se všemi těmi věcmi, když se klasický nábytek jako úložný prostor nehodí nebo je ho pro různé pomůcky nebo nářadí škoda?

 

Pro takové účely je ideální dílenský nábytek, který se hodí nejen do garáží a dílen, ale také do všech koutů v domě, na chatu či do sklepů. Dílenský nábytek má stabilní konstrukci, je praktický, odolný a má vysokou nosnost. Je vyráběn z pevných materiálů, které snesou jakékoli podmínky, a je opatřen ekologickými barvami, které nezatěžují životní prostředí. Dílenský nábytek je možné zakoupit také v provedení pozink a pokaždé v dokonalé kvalitě, neboť se jedná o poctivý český nábytek.

Dílenský nábytek je vysoce odolný

Dílenský nábytek se vyznačuje vysokou trvanlivostí, což je dáno nejen kvalitním zpracováním, ale také zvoleným materiálem. Pro tento druh nábytku je vynikající a nejlepší kov. Kovový nábytekpřináší pocit bezpečí a jistoty, je stálý a prakticky nezničitelný. Svou úlohu sehraje i tehdy, chceme-li některé prvky umístit například do interiéru. Vypadá skvěle a hodí se také do pracovny nebo do kanceláře. Zde se zpravidla jedná o pracovní stůl, který snese i větší zátěž.

Kovové stoly jsou opatřeny prostornou pracovní plochou, která je obvykle vyrobena z laminové dřevotřísky. Tloušťka této desky bývá silná téměř dva centimetry a je odolná vůči škrábancům i vlhkosti. Konstrukce stolů je přirozeně kovová.

Dílenský nábytek obsahuje mnoho rozličných typů nábytku, k jehož nejčastěji pořizovaným výrobkům patří celokovové univerzální regály nebo vysokozátěžové regály. Jednotlivé police těchto regálů pojmou značné množství nejrůznějších potřeb až do hmotnosti 375 kg. Lze je pořídit v několika rozměrech a také v bezšroubovém provedení. Tento systém zaručuje rychlou a snadnou montáž bez zbytečného zdržování se šrouby.

Těmito regály můžeme také vybavit domácí pracovny nebo kanceláře, kde budou sloužit naprosto dokonale jako odkládací plocha pořadačů nebo knih. Hodí se rovněž do menších prodejen nebo skladových prostor.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry