Ratanový zahradní nábytek - správná volba na desetiletí

Ratanový nábytek Caracas z přírodního ratanu

Oblíbenost nábytku z ratanu každým rokem roste a to u přírodního i umělého ratanu. Ačkoli umí syntetický ratan v určitých případech napodobit ten přírodní, vyrovnat se mu zdaleka nemůže. Ratanový nábytek vypadá elegantně a dobře se vyjímá na každé zahradě rodinného domku. Někdy je ale obtížné vybrat si nábytek, který by se líbil celé rodině a především celé rodině vyhovoval po všech stránkách. Ratanový nábytek CARACAS je právě jeden z těch, který splňuje veškeré nároky, jsou na zahradní nábytek kladené. Je nabízen ve dvou barevných, atraktivních provedeních.

Ratanový nábytek Caracas je zahradní set složený z několika prvků. Obsahuje dvě zahradní židle, stůl a jednu sedačku, neboli dvojkřeslo. Stolek má kulatý tvar a nejen jeho konstrukce, ale i deska je vyrobena z ratanu. Křesla a sedačka jsou robustní a pohodlně široké. Šířka obou křesel je 74 cm, šířka sedačky více než 120 cm. Vejdou se tak na ni nejméně dva douspělí lidé a jedno dítě. Všechny části tohoto setu jsou vyrobeny ručně a z přírodního ratanu.

Ratanový nábytek CARACAS nabízí komfort za přijatelnou cenu. Můžeme jej zakoupit v barvě natural nebo brown. Ratanový nábytek CARACAS brown vypadá luxusně, zejména v kombinaci se světlými polštáři. Polštáře jsou k tomuto setu zdarma a obdržíme k němu nejen sedáky, ale také opěrné polštáře na sedačku i obě křesla. Oba druhy polštářů se dají ke křeslům a k sedčce uchytit, nebudou tak klouzat a ani padat.

Ratanový nábytek CARACAS natural má přírodní vzhled a je méně nápadný než varianta hnědé barvy. V tomto provedení dobře zapadá do zahrad s ovocnými stromy a keři. Zahradní set CARACAS má dlouhou životnost a je prakticky nezničitelný. Kvalitní a pevné zpracování zaručuje stabilitu každého dílu a přináší příjemné posezení pro vás, ale i pro vaše přátele.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Zahrada, nejlépe hodnocené fotografie



Články Zahrada