Již žádné zničené podlahy!

Pavel Daniel, 29.11.2006

Packexe je samolepicí ochranná fólie sloužící k zakrytí podlah před znečištěním vznikajícím při rekonstrukcích, malování, nanášení omítek a jiných stavebních či dekoračních pracích v interiérech. Packexe Floor Protector je velmi pevná, vodě odolná průhledná fólie s protiskluzovou úpravou, která přilne neprodyšně k podlaze a zabráni jejímu zašpinění. Fólie se jednoduše aplikuje na podlahy z role a po ukončení práce se odlepí, aniž by zanechala na povrchu podlah zbytky lepidla. Vaše podlahy zůstanou čisté a nepoškozené. Použitím této fólie se omezí nejen poškozeni či znečištění podlah, ale díky protiskluzové úpravě také úrazy a uklouznutí zejména v místech, jako jsou schodiště, způsobené při použití běžných produktů. Packexe Floor Protector je ideální k ochraně nově položených podlah a koberců v místech, kde stále probíhají stavební nebo dekorativní práce.

 

Packexe Floor Protector je k dostání v obchodech ve třech variantách pro různé druhy povrchů:

 

Packexe Carpet Protector- silně lepicí fólie přilne dokonale ke kobercům či běhounům.

 

Packexe Hardfloor Protector - středně lepicí varianta určená k zakrytí dřevěných, keramických, kamenných a ostatních podlah z tvrdých materiálů.

 

Packexe Multi-Surface Protector - fólie s lehkou vrstvou lepidla vhodná na hladké povrchy jako jsou okna, kovové plochy  či kuchyňské linky.

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Technika