Inzerce (AliaWeb)
Oznámení  |  07.07.2004 00:00:00

Oficiální sdělení: Oznámení OK STS Toužim, a.s. (7.7.2004)

Titulek: Aliaweb

OK STS Toužim, a.s., se sídlem Žlutická 430, Toužim, IČO 49790331


Veřejný návrh smlouvy o koupi akcií
OK STS Toužim, a.s.

1.   Obchodní společnost OK STS Toužim, a.s. se sídlem Toužim, Žlutická 430, IČ 49790331, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Plzni, oddíl B, vložka 386 (dále jen „navrhovatel“) oznamuje, že v souladu s rozhodnutím mimořádné valné hromady ze dne 25.6.2004 nabude vlastních akcií společnosti až do výše 10% ZK a to na základě tohoto veřejného návrhu smlouvy o koupi akcií.

2.   Navrhovatel podle ust. § 161a ve spojení s ust. § 276 ObchZ činí tento veřejný návrh smlouvy o úplatném převodu akcií za účelem nabytí vlastních akcií (dále jen „veřejný návrh“). Navrhovatel nemá ve svém majetku žádné vlastní akcie, na něž se tento veřejný návrh vztahuje.

a)   Navrhovatelem je obchodní společnost OK STS Toužim, a.s. se sídlem Toužim, Žlutická 430, IČ 49790331, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Plzni, oddíl B, vložka 386.

b)   Označení akcií na něž se tento veřejný návrh vztahuje (dále jen „akcie“):

- emitent:                       OK STS Toužim, a.s.

- druh:                            kmenové

- forma:                          akcie na majitele

- podoba:                        listinné

- jmenovitá hodnota:        1 000,- Kč

- veřejný návrh se vztahuje na koupi nejvýše 5716 kusů akcií.

c)   Cena za 1 akcii – je stejná pro všechny akcionáře a činí 130,- Kč (stotřicetkorunčeských).

d)   Způsob oznámení o přijetí nabídky: Oznámení o přijetí nabídky učiní zájemce zasláním na adresu navrhovatele: OK STS Toužim, a.s. se sídlem Toužim, Žlutická 430. Oznámení o přijetí nabídky musí obsahovat: prohlášení zájemce, že bezpodmínečně přijímá tuto nabídku; jméno a příjmení (obchodní firmu), bydliště (sídlo) a rodné číslo (IČ) zájemce; identifikaci (obchodní firma emitenta, IČ, jmenovitá hodnota) a údaj o tom, zda nabízí všechny své akcie nebo pouze jejich část; způsob vyplacení ceny, příp. číslo bankovního účtu; čestné prohlášení, že nabízené akcie nejsou zastaveny nebo jinak zatíženy právy třetích osob a že od nich nebyla oddělena žádná samostatně převoditelná práva; vlastnoruční podpis zájemce (resp. osoby, která je oprávněna jej zastupovat, včetně plné moci, na základě které je zástupce zastoupen). Smlouva o koupi akcií bude uzavřena dnem doručení vyplněného oznámení o přijetí nabídky převzetí navrhovateli v rozsahu uvedeném v oznámení při respektování podmínek tohoto návrhu (způsobem podle § 276 ObchZ).

e)   Doba závaznosti veřejného návrhu: do 10.9.2004 nebo do nabytí výše uvedeného počtu akcií (dle bodu 2.b). Při převisu nabídky nad poptávkou bude brán v potaz datum a čas přijetí veřejného návrhu a k akceptacím veřejného návrhu došlým po nabytí výše uvedeného počtu akcií (2.b) navrhovatelem již nebude přihlíženo (časová priorita při uzavírání smluv).

f)   Postup při převodu akcií a podmínky placení ceny: Převod akcií bude proveden jejich předáním pověřenému zástupci navrhovatele. Akcionářům bude vyplacena kupní cena akcií nejpozději do 60 dnů od uzavření smlouvy a to buď bezhotovostním převodem na určený účet nebo poštovní poukázkou na adresu příjemce nabídky.

g)   Odvolání přijetí veřejného návrhu a odstoupení od smlouvy: Každý, kdo přijal nabídku, je oprávněn její přijetí odvolat do doby, než došlo k uzavření smlouvy. Zájemce, který přijal nabídku může od smlouvy odstoupit jen do uplynutí doby závaznosti nabídky. Oznámení o odvolání přijetí nabídky nebo odstoupení od smlouvy musí mít písemnou formu, musí být opatřeno úředně ověřeným podpisem zájemce a doručeno navrhovateli.

h)   Záměry navrhovatele: Navrhovatel neplánuje v nejbližší době žádné významné změny týkající se činnosti společnosti, zaměstnanců, ani podmínek zaměstnanosti.

i)   Zdroje a způsob financování: Zdrojem financování kupní ceny jsou vlastní zdroje navrhovatele.

Představenstvo OK STS Toužim, a.s.


K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688