ROWAN LEGAL (ROWAN LEGAL)
Lidé  |  06.08.2024 12:03:07

Vojtěch Bartoš posiluje advokátní tým ROWAN LEGAL

Do ROWAN LEGAL přichází advokát Vojtěch Bartoš, advokát specializující se na ochranu osobních údajů.

Vojtěch Bartoš Mgr. Vojtěch Bartoš je předním expertem na oblast osobních údajů a soukromí, digitální marketing a smluvní a evropské právo. Do ROWAN LEGAL přichází z advokátní kanceláře Havel & Partners, zkušenosti získal také jako právník oddělení Mezinárodní arbitráže a ochrany zahraničních investic Ministerstva financí ČR. V rámci své praxe se věnoval rovněž médiím a jejich propojení s právem, v minulosti přispíval do justiční přílohy tuzemského celostátního deníku či jako moderátor pořadu zabývajícího se justicí v České televizi. Vojtěch je také spoluautorem odborného komentáře k GDPR.

Technologie jsou zásadní proměnnou současné společnosti a byznysu. Jejich právní regulace je přitom nesmírně složitá. Mým úkolem v ROWAN LEGAL bude přinášet funkční a srozumitelná řešení pro klienty“, uvedl Vojtěch Bartoš.

„Velice nás těší, že náš advokátní tým posílil Vojtěch Bartoš, jeden z předních tuzemských právních odborníků na ochranu osobních údajů. Jeho příchod znamená významné obohacení našich expertních kapacit v této dynamicky se rozvíjející oblasti práva. Vojtěch s sebou přináší bohaté zkušenosti a hluboké znalosti problematiky ochrany osobních údajů, věříme proto, že jeho expertíza umožní dále zvýšit úroveň našich služeb a nabídnout klientům ještě komplexnější podporu při řešení této problematiky“, doplnil za kancelář ROWAN LEGAL partner Miloš Olík.

Vojtěch Bartoš je absolventem Právnické fakulty UK, studoval rovněž na Fakultě práva a kriminologie KU Leuven v Belgii. Je členem advokátní komory, České společnosti pro evropské a srovnávací právo a Common Law Society.

ROWAN LEGAL

ROWAN LEGAL je přední tuzemskou advokátní kanceláří specializující se na řešení sporů a arbitráží, korporátní a obchodní právo, duševní vlastnictví, IT, telekomunikace a hospodářskou soutěž včetně veřejných zakázek. Mezi její klienty patří největší národní a mezinárodní korporace včetně veřejných institucí. V kancelářích v Praze a Brně zaměstnává více než 90 zkušených právníků. Řada z nich je pravidelně oceňována v tuzemských i mezinárodních oborových žebříčcích. V anketě Právnická firma roku 2023 dosáhla na nejvyšší umístění ve třech kategoriích, konkrétně jde o oblasti Právo informačních technologií, Duševní vlastnictví a Firemní compliance.

Více informací na: rowan.legal






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688