Tisková zpráva (Tisková zpráva)
Reality  |  15.07.2024 12:08:01

V projektu Rezidence Brodce se otevřel exkluzivní vzorový dům

Vzorový dům Brodce

V developerském projektu Rezidence Brodce u Mladé Boleslavi, který zahrnuje celkem 19 moderních řadových domů s vlastní terasou a zahradou, si zájemci o bydlení ve vysokém standardu mohou prohlédnout vzorový dům. Nízkoenergetický projekt s průkazem energetické náročnosti B by měl být dokončen letos na podzim. Výhradní prodej zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties. 

  V projektu Rezidence Brodce vyrostlo 19 nadstandardně vybavených domů o dispozici 4+kk a užitné ploše od 150 do 154 m². Exteriéry prvních šesti nemovitostí jsou již dokončeny a postupně se finalizují další. Hotový je i vzorový dům, jenž je kompletně vybavený nábytkem od společnosti Kave Home, a to včetně doplňků a dekorací, což zájemcům dokresluje úplnou představu o jejich novém domově. V interiéru je dále na míru instalovaná kuchyňská linka a vestavěný nábytek v obývacím pokoji, ložnici i dětských pokojích. Za zmínku stojí také rafinovaně řešené zábradlí, které slouží rovněž jako skříně s úložným prostorem a je zčásti kombinované se sklem.

 Budoucí obyvatelé se mohou těšit na maximální komfort, který stojí na atraktivní architektuře a do detailu promyšlených půdorysech. V přízemí se nachází technická místnost, WC a prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní, z něhož vede přímý vstup na terasu a jižně orientovanou zahradu. V prvním patře jsou pak dva dětské pokoje, koupelna s vanou a ložnice rodičů s vlastní koupelnou s tzv. walk-in sprchovým koutem. Samozřejmostí je garáž a venkovní parkovací stání. Nechybí ani parkovací stání pro návštěvníky. Za výstavbou projektu, jenž je citlivě zasazen do přilehlé okolní zástavby, stojí zkušený developer Simple Progress.

vzorový dům Luxent

Vysoký standard vybavení domů zahrnuje mj. dřevěné podlahy, hliníková okna včetně HS portálu, LED osvětlení, velkoformátové dlažby a obklady, podlahové vytápění, podomítkové baterie a bezfalcové interiérové dveře. Vytápění a chlazení zajišťuje tepelné čerpadlo. Rekuperační systém se stará o přívod čerstvého vzduchu a minimalizuje ztráty tepla. Tyto technologie šetří energie a snižuje náklady na provoz.

„Moderní projekt Rezidence Brodce v klidné lokalitě pouhých 20 minut od Prahy osloví svou nadčasovou elegancí, kvalitou a špičkovým provedením i velmi náročné klienty. Všechny domy totiž už svým základním vybavením splňují vysoké standardy a požadavky na současné bydlení. Nemovitost je možné si pořídit již od 11 900 000 korun. Lépe vybavený projekt v blízkosti hlavního města, navíc v této cenové kategorii, by zájemci jen stěží hledali,“ komentuje makléřka společnosti Luxent – Exclusive Properties Romana Čermáková.

Luxent vzorový dům interiér V klidném městysu Brodce nad Jizerou se nachází veškerá potřebná občanská vybavenost (např. základní i mateřská škola, pošta, obchod s potravinami, restaurace či ordinace praktického a také veterinárního lékaře). Další bohatá infrastruktura (obchody, služby, nemocnice, kulturní a sportovní zařízení) je v 10 minut vzdálené Mladé Boleslavi.

Komfortní je i dopravní dostupnost. Najet na dálnici D10 lze pouhé 3 minuty od komplexu. Do hlavního města, konkrétně na Černý Most, se dá dojet autem za 20 minut, do centra Prahy pak zhruba za hodinu. Meziměstskou dopravu zajišťuje i zastávka autobusů v blízkosti rezidence.

Region Pojizeří současně skýtá široké možnosti sportovního vyžití i relaxace v přírodě. Okolní příroda láká k procházkám, cykloturistice či rybaření. Za návštěvu stojí jak nedaleká skalní města, tak množství rybníků i o něco vzdálenější Máchovo jezero.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688