Do oblouku a v libovolné barvě: designové možnosti bytových radiátorů jsou takřka neomezené

Současné radiátory lze přizpůsobit prakticky každému interiéru – umožňuje jim to široká škála hloubek, výšek, délek, tvarů, způsobů kotvení a připojení či barevných provedení. A přesně takovou variabilitu dokážou nabídnout článkové radiátory, jejichž typickým zástupcem je Zehnder Charleston. 

Radiátor Zehnder Charleston je možné pořídit i v rohovém provedení.


Článkové radiátory Zehnder Charleston nabízíme v pěti hloubkách od 62 do 210 mm a více jak 35 standardních výškách od 26 centimetrů až do úctyhodných do tří metrů. Na vyžádání samozřejmě zvládneme vyrobit i atypické provedení. Jsme také schopni vyrobit radiátory téměř o jakékoliv délce, jediným limitem je přitom minimální počet čtyř článků, tedy délka 184 mm, a pak samozřejmě to, co dovolí hydraulika topného systému. Navíc díky bohaté historii poskytujeme více jak 30 možností připojení, respektive napojení topné vody do tělesa.

Článkový radiátor Zehnder Charleston nabízí standardně více než padesát barevných variant.

Dávno už také neplatí, že radiátor musí být pouze rovný. Možné je i obloukové provedení či rohové řešení, a to jak do vnitřních rohů, tak i pro umístění na ty vnější, případně je možno radiátor situovat i do prostoru jako dělicí stěnu. Co se barevného provedení týče, standardně máme v portfoliu přibližně 50 barev, ale na zakázku se dá vyrobit téměř jakékoliv provedení – celkem tak dokážeme aplikovat více než 700 odstínů. A to včetně moderní povrchové úpravy Technoline, neboli průhledného laku, který nechá vyniknout technologii výroby radiátorů, a hodí se tak právě do moderních interiérů v kombinaci s přírodními materiály, jako je dřevo či kámen. Těleso radiátoru můžete navíc barevně sjednotit i s armaturou, aby bylo vše sladěno do posledního detailu.

Atraktivní provedení do oblouku radiátoru Zehnder Charleston v povrchové úpravě Technoline.

Ing. Miroslav Váša

produktový manažer pro oblast radiátorů Zehnder

Je produktovým manažerem pro oblast radiátorů Zehnder české pobočky švýcarské firmy Zehnder Group, která je největším evropským výrobcem a jedničkou na evropském trhu ocelových článkových radiátorů. Absolvoval Fakultu Strojní ČVUT Praha, obor Řízení a ekonomika podniku. Po studiu nastoupil do marketingového oddělení českého zastoupení výrobce sanitární keramiky a vybavení pro koupelny Sanitec. Následně pracoval jako vedoucí oddělení nákupu TZB. V roce 2011 nastoupil do firmy Zehnder Group na pozici obchodně-technického zástupce pro oblast radiátorů. Od roku 2022 je produktovým manažerem a odborným konzultantem pro oblast radiátorů. Rád sportuje a cestuje.


 

Zehnder Group Czech Republic s.r.o.

Profil společnosti: Zehnder Group Czech Republic s.r.o. je dceřinou společností švýcarského koncernu Zehnder Group, založeného v roce 1895. Se 17 výrobními závody a více než 3 500 zaměstnanci patří k technologické špičce v oblasti designových koupelnových a bytových radiátorů, komfortních systémů větrání s rekuperací tepla a stropních sálavých systémů pro vytápění a chlazení.

Více informací na www.zehnder.cz.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Okénko bydlení