Climate center Zehnder a školící budova společnosti v Sezimově Ústí II

Nadčasová elegance nových radiátorů, stropní sálavé panely, nové školící centrum i zázemí pro zaměstnance to vše nabízí nově otevřená budova společnosti Zehnder Group v Sezimově Ústí II .

Ve čtvrtek 9. 11. byla přestřižena páska a vstup do budovy oficiálně otevřen za přítomnosti zakladatele původní rodinné firmy pana Hanse Petera Zehndera, vedení společnosti pro Českou i Slovenskou republiku Ing. Jiřího Štekra, zaměstnanců a zástupců z řad novinářů i odborné veřejnosti. Naše redakce byla rovněž u toho a přináší vám malou ochutnávku z celé akce. Budova je plně v souladu s udržitelností ve stavebnictví, vybavena rekuperací - řízeným větráním a stropními sálavými panely. Slouží jako kanceláře a zároveň školící centrum pro předvádění výrobků a odborné vzdělávání zaměstnanců. V budoucnu je plánováno ještě rozšíření o unikátní dřevostavbu, která bude plynule navazovat na zázemí kanceláří.

Posláním společnosti je zlepšit kvalitu života prostřednictvím těch nejlepších řešení vnitřního klima. Komfortními systémy větrání s rekuperací, které zajišťují čerstvý a čistý vzduch  24 hodin denně 7 dnů v týdnu.

Zdroj: Foto Redakce Bydlet

 

Designové radiátory vytváří teplejší a krásnější interiéry. Stropní sálavé panely pak poskytují energeticky účinné vytápění i chlazení.

 

 Radiátory Zehnder Foto: Redakce Bydlet


Historický motocykl, který stál u původní myšlenky zrodu a vývoje dnešních radiátorů řady Charlston je umístěn v přední části školícího centra.

 


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy