Soutěž o tepelné čerpadlo stále běží! Soutěž Tepelné čerpadlo roku 2023 společnosti IVT Tepelná čerpadla je v plném proudu. Stále můžete dát svůj hlas nejzajímavější instalaci tepelného čerpadla z vybraných finalistů a vyhrát tepelné čerpadlo IVT AERO!

Redakce, 18.10.2023

Soutěž o tepelné čerpadlo stále běží!

Soutěž Tepelné čerpadlo roku 2023 společnosti IVT Tepelná čerpadla je v plném proudu. Stále můžete dát svůj hlas nejzajímavější instalaci tepelného čerpadla z vybraných finalistů a vyhrát tepelné čerpadlo IVT AERO!

Společnost IVT Tepelná čerpadla dodala na český trh již přes 30 000 tepelných čerpadel a nyní probíhá její soutěž Tepelné čerpadlo roku 2023, ve které můžete vyhrát i vy!

Zapojte se a vyberte projekt, který je podle vás nejlepší v kategorii Nejzajímavější instalace. Můžete vyhrát špičkové tepelné čerpadlo!

Aktuálně jsou nejblíže titulu projekty ZOO Ústí nad Labem s geotermálním vytápěním a hrad Švihov s vytápěním z vodního příkopu. Na paty jim ale šlapou další čtyři instalace. Jejich pořadí můžete do konce října ovlivnit i vy, a navíc máte šanci získat výhru!

Hlasy budou slosovány, hlavní cenou je tepelné čerpadlo IVT AERO systém vzduch/vzduch. Vyhrát lze i víkendový pobyt pro dvě osoby v Hotelu SONO Brno nebo poukazy v hodnotě 1 000 na nákup zboží v e-shopu společnosti SONNENTOR.

Instalační firmy přihlásily nejlepší projekty posledních let a odborná komise nezávislých expertů již ocenila Nejunikátnější technická řešení a Nejúspornější instalace. K vidění jsou na webu IVT.

Podrobnosti a podmínky soutěže naleznete na stránkách společnosti www.cerpadla-ivt.cz 

 




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky