Lidé (Lidé)
Lidé  |  25.06.2022 18:52:35

GARBE rozšiřuje obchodní a projektový tým o Veroniku Zacha a Jana Hradeckého. S novými projekty GARBE nabírá nové posily do týmu

Veronika ZachaGARBE, Industrial Real Estate CEE, specialista na logistické a průmyslové nemovitosti v regionu střední a východní Evropy, přivítal do týmu nové kolegy. Veronika Zacha se přidala na pozici senior manažera pro rozvoj obchodu v Česku a Jan Hradecký nově zaujme roli projektového manažera. Oba noví členové týmu mají bohaté zkušenosti z oboru a zapojí se do rozběhnutých projektů GARBE v regionu.

Veronika Zacha přichází do GARBE ze společnosti Panattoni a s sebou přináší více než 8 let zkušeností z trhu s průmyslovými nemovitostmi. Pracovala například na projektech pro společnosti Coca Cola, IKEA, Real Digital a další. Na nové pozici bude mít na starosti komunikaci se zákazníky, poradenskými společnostmi a bude zprostředkovávat pronájmy na českém trhu. V následujících měsících se zaměří především na GARBE Park České Budějovice.

Jan Hradecký Jan Hradecký vede projekty už téměř 20 let a také přichází do GARBE ze společnosti Panattoni. Jeho úkolem bude řízení výstavby v regionu střední a východní Evropy, ať už spekulativně, nebo zákazníkům na míru. Jan a Veronika v minulosti spolupracovali na projektech pro klienty z nejrůznějších odvětví, včetně Tchiba, a také se podíleli na výstavbě největší e-commerce průmyslové haly v Česku pro společnost Amazon.

„Naše projekty se velmi rychle rozvíjí, takže jsme rádi, že roste i náš tým, řekl Martin Stratov, ředitel GARBE pro rozvoj obchodu v Česku a na Slovensku, v Čechách stavíme první halu v GARBE Parku Chomutov a připravujeme výstavbu v Českých Budějovicích a věříme, že Veronika a Jan budou se svými zkušenostmi pro úspěch obou projektů velkým přínosem, dodal.

GARBE spravuje v Polsku nemovitosti o rozloze 22 000 metrů čtverečních, v České republice nedávno zahájila výstavbu 30 000 metrů čtverečních v GARBE Parku Chomutov a na Slovensku dokončuje 26 000 metrů čtverečních v GARBE Green Parku Piešťany.


GARBE Industrial Real Estate GmbH je přední platforma pro logistiku a kancelářské prostory v Německu a v Evropě. Firma se sídlem v Hamburku je na trhu již více než 30 let a za tuto dobu se stala klíčovým nezávislým partnerem pro společnosti poskytující služby v rámci dopravního, logistického a výrobního průmyslu. GARBE vyvíjí, nakupuje, prodává, spravuje a financuje vysoce kvalitní komerční nemovitosti v atraktivních evropských lokalitách. V současné době má GARBE ve správě pronajímatelné prostory o rozloze kolem 5 milionů metrů čtverečních v celkové hodnotě 9,5 miliard euro, díky čemuž dokáže investorům nabídnout flexibilní investiční strategie (k březnu 2022).

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688