Den dětí se blíží 1.6. a zde je pár tipů jak si tento den užít naplno

Redakce, 31.5.2022

Mezinárodní den dětí

Mezinárodní den dětí se slaví každoročně 1. června. U příležitosti dne dětí jsou připravovány různé společenské a sportovní akce. Den dětí má upozornit světovou veřejnost na práva a potřeby dětí. 

Lámete si hlavu s tím, jak potěšit děti skvělým dárkem? Většina rodičů vám řekne, že jejich dítě má příliš mnoho hraček. Co jiného dětem darovat než hračky? Jak vybrat ten správný dárek, aniž byste hromadili další nepotřebné věci? Nechte se inspirovat.

Můžete navštívit zoologickou a botanickou zahradu nebo hrad či zámek, svézt se parníkem, zajít do bazénu, kina či divadla anebo si společně den užít v restauraci, cukrárně nebo v parku a udělat si skvělý piknik, možností je mnoho...je jen na vás, kterou si zvolíte.

5 tipů na originální dárky ke Dni dětí:

makeITtoday: Příměstský tábor s Robloxem
Máloco vaše dítě zajímá tak, jako hraní počítačových her? Řekněte před ním Roblox a budete nejlepší rodič na světě! Na příměstském táboře Game Design v Robloxu, ale nebude trávit dny hraním. Lektoři makeITtoday hráče naučí, jak si pomocí programování můžou vytvořit hry vlastní. Programování děti prokládají tematickými hrami venku a kromě toho zlepší svoje soft skills jako týmovou práci nebo prezentační dovednosti. Týdenní tábor je vhodný pro děti od 10 do 13 let, koná se o letních prázdninách v Pražské tržnici.
Více na: www.makeittoday.cz/tabory.html

Fler.cz: Batůžky se zábavou na výlet
Zabavit děti na procházkách v přírodě může být oříšek. Ne ale s batůžky od Nese v lese. Ty jsou totiž plné her a dobrodružství do lesa, k vodě i na zahradu. Stačí si vzít batůžek a vydat se poznávat přírodu, hrát si a vyrábět. Kromě toho, že děti začnou milovat čas strávený venku, se z nich stanou experti na stopování a poznávání zvířat.
Více na: www.fler.cz/nese-v-lese

Kvalitex: Povlečení pro nejmenší i puberťáky
Touží vaše děti po štěňátku, ale doma ho mít nemůžete? Technologie 3D potisku na povlečení od Kvalitexu vykresluje obraz tak věrně, že budou děti mít pocit, jako by spaly ve společnosti skutečných psích kamarádů. Kvalitex nabízí 100% bavlněné povlečení i s dalšími 3D potisky, například koťata, mapu světa nebo fotbalový a hokejový motiv. Vyberete tu tak povlečení pro nejmenší i pro puberťáky.

Mixit.cz: Čtyřlístek není jen na čtení
Na Den dětí Mixit doporučuje mix od hrdinů asi nejoblíbenějšího českého komiksu. Fifinka, Myšpulín, Piňda a Bobík do něj namíchali každý své nejoblíbenější ingredience, ale na rozdíl od dortu pejska s kočičkou, tady vznikl křupavý a sladký dětský mix, který je skvělý i samotný.

Ovocňák: Vybavení na výlety jedlé i praktické
Hodí se do školy, ale možná ještě víc na prázdniny. V obrovském balíku Ovocňáků všeho druhu najdou děti svačinku a energii pro všechna svá dobrodružství. Ovocné plátky zaženou mlsnou a malý hlad, kapsičky moštů jsou skvělé na žízeň a pyré neboli přesnídávky zná každá máma a určitě ví, jak umějí vytáhnout trn z paty. K tomu pořádná zásoba i na doma. A to pořád není všechno. Jako dárek děti dostanou cestovní zdravou lahev a praktický svačinový box. Aby se mohly občerstvit kdykoliv a kdekoliv během výletu i během školního dne.

Množství programů na akci s dětmi najedete i na těchto stránkách věnovaných dětským programům:

https://www.detskeprogramy.com/MDD



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky