Lidé (Lidé)
Lidé  |  08.01.2022 15:50:15

DLA Piper Prague posiluje svůj Corporate a M&A tým o Jana Žídka

Pražská pobočka mezinárodní advokátní kanceláře DLA Piper rozšiřuje svůj tým zaměřený na korporátní právo a M&A o zkušeného advokáta Jana Žídka, který nastupuje na pozici Senior Associate.

Jan Žídek Jan Žídek má za sebou deset let praxe, během které působil převážně v českých advokátních kancelářích s lokální i mezinárodní klientelou, pro kterou se podílel na právním poradenství zaměřené na fúze a akvizice, korporátní a závazkové právo. Zkušenosti má také s poradenstvím ve farmaceutickém a medicínském právu a rovněž i v oblasti práva na ochranu osobních údajů, ve které získal i profesní certifikát CIPP/E (Certified Information Privacy Professional/Europe).

„Za nabídku od DLA Piper jsem velmi rád. Vždy mě lákala práce pro renomovanou mezinárodní advokátní kancelář, kde bych měl možnost podílet se na významných lokálních i přeshraničních transakcích a pracovat tak na projektech pro velmi známé české i zahraniční klienty,“ říká Jan Žídek.

„V minulém roce jsme zaznamenali rekordní množství transakcí, jak na českém, tak i na středoevropském trhu. Očekáváme, že tento trend bude pokračovat i v letošním roce, proto máme radost, že můžeme přivítat v našem týmu tak zkušeného advokáta,“ říká Miroslav Dubovský, vedoucí korporátní praxe a Country Managing Partner DLA Piper Prague. „Honzovo zaměření, zkušenosti a znalosti nám umožní dále posunout naši rostoucí praxi a poskytovat tak poradenství stále většímu počtu našich klientů,“ dodává Dubovský.

Advokát Jan Žídek je absolventem Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze, cenné zkušenosti získal také ve Švýcarsku, kde studoval na Právnické fakultě Univerzity v Lausanne. Mluví plynně anglicky i francouzsky.



DLA Piper je mezinárodní advokátní kancelář působící ve více než 40 zemích napříč Evropou, Amerikou, Blízkým východem, Afrikou i oblastí Asie a Tichomoří, což jí umožňuje poskytovat klientům právní pomoc kdekoli ve světě.
K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688