Lidé (Lidé)
Lidé  |  07.10.2021 15:28:06

Novým generálním ředitelem pojišťovny MetLife pro Českou a Slovenskou republiku byl jmenován Pavol Dorčák

Pojišťovna MetLife v České republice a na Slovensku má od října nového generálního ředitele. Stal se jím dosavadní finanční ředitel Pavol Dorčák, který nahradí ve funkci současného ředitele Maria Valdese. Ten byl povýšen na místo generálního ředitele MetLife pro oblast Mexika, která se v rámci celosvětového působení pojišťovny MetLife řadí k největším.

Pavol Dorčák (43) nastoupil do pojišťovny MetLife v březnu 2006 do oddělení financí a interního auditu. V lednu 2011 se stal finančním ředitelem pro Slovensko a v roce 2018 byla jeho působnost rozšířena i na další země, konkrétně Českou republiku, Rumunsko, Maďarsko, Bulharsko, Rusko a Ukrajinu. Výrazným způsobem přispěl k úspěchu české i slovenské pobočky.

Je mi ctí, že mohu v Čechách a na Slovensku vést tak unikátní a úspěšnou společnost. Zároveň jsem velmi hrdý na profesionální pracovní týmy, jimiž v oběma zemích disponujeme. Rád bych všechny ubezpečil, že priority naší společnosti se mým nástupem do funkce nijak nemění a i nadále nám půjde zejména o plné uspokojení potřeb našich současných i budoucích klientů a poskytování prvotřídního servisu prostřednictvím naší interní agenturní sítě, špičkových makléřských společností i obchodních partnerů,“ uvedl ke svému jmenování nový generální ředitel Pavol Dorčák. „Já osobně vidím v Čechách i na Slovensku významný potenciál pro další rozvoj společnosti MetLife a mým cílem a posláním bude naplno jej využít.“

Pavol Dorčák vystudoval Ekonomickou univerzitu v Bratislavě. Je ženatý a má dvě děti.


Pojišťovna MetLife (MetLife Europe d.a.c.) nabízí své služby v České republice od roku 1992. Dlouhodobě se umisťuje v žebříčku top deseti nejvyužívanějších pojišťoven v oblasti životního pojištění. MetLife Europe d.a.c. je dceřinou společností MetLife, Inc., která vznikla již v roce 1868 a v současnosti spravuje pojistky 100 milionů klientů ve více než 40 zemích světa. Široká produktová nabídka zahrnuje zejména investiční životní pojištění, úrazové pojištění, speciální druhy pojištění pro ženy nebo děti či zaměstnanecké benefity.






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688