plzen.eu (Plzeň)
Z regionů  |  23.07.2021 00:00:00

Škoda Transportation opět podpoří plzeňské hokejisty

Škoda Transportation opět podpoří plzeňské hokejisty

Škoda Transportation zůstává generálním partnerem hokejového klubu HC Škoda Plzeň. Smlouva podepsaná minulý měsíc platí na další tři roky, až do sezony 2023/24.

Strojírenská skupina pokračuje v dlouhodobé nepřetržité podpoře hokejového klubu, která v moderní éře odstartovala v sezoně 2009/10, kdy se na dresy plzeňských hokejistů vrátilo logo s okřídleným šípem. Od roku 2012 je Škoda Transportation generálním partnerem a klub nese jméno HC Škoda Plzeň.

„Těší mě, že zůstáváme klíčovým spoluhráčem hokejového klubu, který v posledních letech přinesl svým fanouškům tolik skvělých výsledků. Věřím, že i v dalším ročníku bude bojovat o nejvyšší příčky v extralize a že tříletá smlouva dává klubu prostor pro kvalitní práci,“ řekl Petr Brzezina, prezident a předseda představenstva skupiny Škoda Transportation.

Ilustrační obrázek

Ilustrační obrázek

Plzeňská Škodovka bude podporovat plzeňské hokejisty – včetně aktuální smlouvy – nepřetržitě již patnáct sezon. Za dobu spolupráce si slavný západočeský klub připsal v nejvyšší české hokejové soutěži, vedle čtyř třetích míst, i mistrovský titul v sezoně 2012/2013.

Škoda Transportation podpoří nejen hlavní tým HC Škoda Plzeň, ale také všechny mládežnické kategorie ledního hokeje v Plzni a nadační fond Regionální plzeňské hokejové akademie. „I v tomto případě podepisujeme tříletou smlouvu až do sezony 2023/24. Věřím, že všechny aktivity, které vedou děti ke sportu a zdravému životnímu stylu, mají velký smysl. Právě proto Škodovka nezapomíná ani na hokejovou mládež,“ sdělil Bedřich Koukal, předseda představenstva a generální ředitel Škody Electric.

„Spolupráce se společností Škoda Transportation je pro nás ohromně cenná. Je velice důležité mít na své straně silného a stabilního partnera. Tříletá smlouva nám dává tolik potřebný klid, abychom mohli pokračovat v koncepční práci,“ komentoval prodloužení spolupráce Martin Straka, generální manažer klubu HC Škoda Plzeň a doplnil: „Chtěl bych Škodě Transportation obrovsky poděkovat za její podporu jak pro budoucnost A týmu, tak pro naši mládež.“

Podpora veřejných a sportovních aktivit ze strany skupiny Škoda Transportation se v jejím domovském regionu zdaleka neomezuje jen na hokej. Společnost také finančně podporuje dva oblíbené multifunkční sportovní areály v Plzni – Škoda sport park a Škodaland. Tam mohou lidé využít širokou nabídku sportovišť, in-line dráhu závodních parametrů, nebo například horolezeckou věž. Firma sponzoruje také velice úspěšný Atletický klub Plzeň. V neposlední řadě je Škoda Transportation společně se Západočeskou univerzitou zakladatelem Science centra Techmania. V letošním roce mimo jiné pořádá již šestý ročník Škoda FIT půlmaratonu, který proběhne v září přímo v Plzni a jeho trasa vede i skrze areál Škodovky.

Editace textu: Hana Josefová


Zveřejněno: 23. 7. 2021, Martin Pecuch

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688