skoda-auto.cz (Škoda auto)
Auto Moto  |  28.05.2021 08:00:51

ŠKODA OCTAVIA rozšiřuje nabídku, na český trh přichází poprvé v dynamicky laděné variantě Sportline

Exteriér se od běžných verzí modelu OCTAVIA odlišuje černými prvky, které jsou charakteristické pro verze Sportline všech modelových řad značky ŠKODA. Specifický přední spoiler, typický rámeček přední masky a nápis na dveřích zavazadlového prostoru jsou provedeny v černé lesklé barvě. Přední blatníky zdobí plaketky Sportline. Karosářská verze liftback navíc na pátých dveřích nese i černý lesklý spoiler. Na zadním difuzoru, opět v černé lesklé barvě, se nachází chromovaná lišta. OCTAVIA Sportline je standardně vybavena 17 palcovými černými leštěnými koly Pulsar Aero z lehké slitiny, na přání lze vůz osadit i 18 palcovými nebo 19 palcovými disky. Od standardního provedení se na první pohled odlišuje také interiér. Jeho součástí je látkový potah přístrojové desky a dekorační lišta Piano Black. Sportovní sedadla mají integrované hlavové opěrky a čalounění prodyšnou látkou ThermoFlux. Multifunkční sportovní tříramenný volant nese plaketku Sportline a na prahu předních dveří je nápis OCTAVIA.

Varianta Sportline je opatřena sportovním podvozkem, který je proti standardnímu snížen o 15 mm.. Na přání může být podvozek adaptivní s možností individualizace jízdních vlastností. ŠKODA OCTAVIA Sportline je na výběr s širokou paletou výkonných zážehových a vznětových motorů i ve verzi s pohonem na zemní plyn (CNG). Výkonové spektrum sahá od 85 kW (115 k) po 140 kW (190 k). Motor 1,5 TSI o výkonu 110 kW (150 k) lze na přání objednat se sedmistupňovou převodovkou DSG a mild-hybridním ústrojím, motory 2,0 TSI o výkonu 140 kW (190 k) a 2,0 TDI o výkonu 110 kW (150 k) jsou dostupné s pohonem všech kol.

ŠKODA OCTAVIA Sportline vychází z výbavového stupně Style, k němuž přidává Matrix-LED přední světlomety, Top LED zadní světla, parkovací senzory vpředu i vzadu a zadní parkovací kameru, Virtuální pedál, Sunset, bezrámečkové vnitřní zpětné zrcátko nebo elektricky odjistitelný kryt zavazadlového prostoru v případě Combi. Provedení Sportline zahrnuje i metalickou barvu, a to rovněž v základní ceně. Ta byla stanovena na 752 900 včetně DPH (platí shodně pro motory 2,0 TDI o výkonu 85 kW (115 k) a 1,5 TSI o výkonu 110 kW (150 k). Alternativní motorizaci 1,5 G-TEC o výkonu 96 kW (130 k) a pohonem na CNG lze objednávat od 773 900 a výkonnější turbodiesel 2,0 TDI o výkonu 110 kW (150 k) od 797 900 . Nejnáročnější zákazníci sáhnou po verzích 4×4 s převodovkou DSG, které vyjdou na 902 900 včetně DPH s motorem 2,0 TSI o výkonu 140 kW (190 k) i 2,0 TDI o výkonu 110 kW (150 k). Stejně jako u všech ostatních variant modelové řady OCTAVIA činí příplatek za kombi vždy 40 000 . Kompletní ceník je k dispozici na webových stránkách ŠKODA AUTO Česká republika, v konfigurátoru se varianta Sportline objeví v průběhu následujících dní.


K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář







Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688