cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
Kryptoměny  |  18.05.2021 17:43:49

3 scénáře bitcoinu na léto

3 scénáře bitcoinu na léto

18.05.2021 / Crypto Kingdom

V dnešní analýze jsem se rozhodl ukázat tři možné scénáře bitcoinu pro následující letní období, se kterými kalkuluji ve skladbě portfolia. Cílem by mělo být nabrat mnohem více mincí bitcoinu pro následující podzimní bullrun trhu.

Bitcoin udrží support, ale bude pokračovat v downtrendu

Tento scénář mi dává upřímně největší smysl, protože dominance BTC by si prošla konsolidací, která by následně šla do korekce. Spekulanti by si tak připravili levné pozice do finálního rallye.

Tato situace je typická pro veškeré výstřely bitcoinu v bearmarketu. To v praxi znamená, že trhu dojde naprosto síla a začnou vycházet negativní zprávy. To vše posune graf směrem dolů pro následující 2-3 měsíce. Na konci kanálu může dojít k nějakému emočnímu fejk vypětí a pravděpodobně dojde zde k proražení support 40 000 USD a půjdeme níže. Pravděpodobně by šly do korekce i altcoiny s růstem BTC dominance. Následně bitcoin prudke zareaguje vzhůru.

Tento scénář má za mě pravděpodobnost 60 %.

Bitcoin udrží support a kanál prostřelí vzhůru

Není vůbec snadné tento scénář aplikovat do trhu, protože většina spekulantů vstoupí právě až na jasném potvrzení ukončení downtrendového kanálu. Bitcoin v historii dokonce takový kanál několikrát fejkově překonal. Jakmile bitcoin potvrdí downtrend, bude velmi těžké nastupovat do tohodle scénáře. Většina lidí bude chytat padající nůž a bude to opět souboj s emocemi.

Tuto variantu nakleslil třeba Excavo ve svém grafu a je prakticky asi nejpozitivnější. Dominance BTC by pravděpodobně nerostla moc rychle, nebo dokonce vůbec. Celý trh by prošel nějakou konsolidací a pomalým růstem. Taková typická okurková sezóna. Tato situace by byla bez psychických složitostí. Tohle bude určitě zajímavá situace, kdy se bude lámat chlepa mezi dalším dumpem a průrazem vzhůru.

Tento scénář má za mě pravděpodobnost 40 %.

Bitcon neudrží support 40 000 USD

Tohle bude scénář panických výprodejů a budeme muset připravovat velmi silné psychologické limitní příkazy do prudkého pádu kryptoměnového trhu. V bullrunu mi takový scénář nedává moc smysl.

Vzhledem k vysokému zájmu o kryptoměny mi tento scénář úplně nesedí do celého grafu. A pravděpodobně by došlo k hodně negativnímu sentimentu a strachu na trzích s rapidním výstřelem BTC dominance.

Tento scénář má za mě pravděpodobnost stále 20 %.

Závěr

Tohle jsou scénáře pro období 2-3 měsíců a nemají vliv na to, jak budeme pokračovat na podzim. Stále jsem toho názoru, že bullrun nekončí. Pravděpodobně skončila malá altseason a dominance BTC musí nabrat dech a projít si korekcí nebo alespoň konsolidací před útokem na ATL. Dle mé názoru je toto šance, jak mít mnohem více mincí altcoinů tím, že půjdeme částečně do USDT a nabereme kryptoměny níže pro finální bullrun tak jak jsme to udělali v našich VIP členstvích.

CryptoKingdom.cz

Jsme mostem mezi starým a novým světem. Provedeme tě světem kryptoměn a ukážeme ti cestu k největší příležitosti 21. století.

Crypto Kingdom je největší kryptoměnová komunita na CZ/SK scéně. Pomohli jsme již několika tisícům začátečníků se v kryptoměnách zorientovat.

Připoj se k nám a my tě provedeme: https://start.cryptokingdom.tech

13.07. 11:01  Je to radost vidět (Ivanka082)
19.05. 19:02  pád pod 40 (stěpanov)
19.05. 15:43  pád pod 40 (stěpanov)
19.05. 12:08  Klauni (BS)
19.05. 11:09  pád pod 40 (stěpanov)





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688