Lidé (Lidé)
Lidé  |  27.03.2021 17:45:37

Ezequiel González Sánchez povýšil do pozice Senior Architect v oddělení Design & Build společnosti Colliers Česká republika

Colliers International Česká republika, přední světová společnost v oblasti komerčních realitních služeb a správy investic, oznamuje povýšení Ezequiela Gonzáleze Sáncheze na pozici Senior Architect v oddělení Design and Build. Uznává tak jeho skvěle odvedenou práci, kterou ukázal ve svých projektech a přispěl tím k úspěchu společnosti Colliers na českém trhu.

Během svého působení v Colliers od listopadu 2019, vytvořil Ezequiel kancelářský design pro klienty jako Mercedes Benz Logistics Parts Eastern Europe (MBLPEE), JDE Douwe Egberts, Alcon Pharmaceutical, Nestlé a Nespresso v Praze, nebo také pro DeLL v Bratislavě či ZF Openmatics v Plzni.

Jeho designová práce pro Mercedes Benz Logistics Parts Eastern Europe’s (MBLPEE) byla na českém trhu dvakrát oceněna . V roce 2020 vyhrál projekt pro MBLPEE cenu ABSL Diamond Award for Innovative Workplace, tedy cenu za nejvíc inovativní kancelářské prostředí. Projekt získal nejvyšší skóre v kategoriích jako inovace, dopad na fungování podnikání, úspešná implementace projektu a zpětná vazba zaměstnanců. V roce 2021 získal projekt pro společnost MBLEE dvě ocenění v 20. vydání soutěže CIJ awards Czech Republic v kategoriích “Nejlepší interiérový designový koncept” a “Nejlepší nový nájemce.”

Ezequiel González Sánchez řekl: „Jsem opravdu šťastný, že jsem součástí Colliers. Za tu krátkou dobu, co jsem tady, jsem již měl příležitost pracovat pro skvělé klienty a pomoci jim zrealizovat jejich přání. Spolupráce s fantastickými profesionály – s týmy jako Workplace advisory, Office Agency nebo Building Consultancy – s kterými spojujeme síly při projektech, mi usnadňuje udržet si nadšení pro práci kterou děláme, a také motivaci s každým novým úkolem.

„Týmový duch a přátelství, které jsem zde našel, mi hodně pomohly růst jak na osobní, tak na profesionální úrovni, což bylo v obtížném roce 2020 opravdu důležité. Získání dvou ocenění za design s renomovaným klientem bylo obrovským uznáním za tvrdou práci našeho týmu Design & Build. Je to pro mne také důkaz, jak moc jsme za tak krátkou dobu vyrostli.“

Ondřej Slavík, ředitel oddělení Design & Build, Colliers Česká republika, řekl: „Ezeho architektonické dovednosti s jeho posledními projekty významně narostly. Posouvá náš stavební tým až na samou hranici možností.“

"Ezequiel je skvělým příkladem mladého, talentovaného a nadšeného člověka, s přirozeným a bohatým týmovým duchem. Ezeho práce byla klíčová k získání některých našich nejnovějšich úspěchů, včetně několika ocenění projektů Colliers českým trhem, a jsme za něj velmi rádi,” uvedl Tewfik Sabongui, Managing Partner, Colliers Česká republika.

Předtím, než Ezequiel nastoupil v listopadu 2019 v Colliers jako architekt, působil v oddělení Design & Build ve společnosti Tétris od roku 2015. Realizoval řady úspěšných interérových designů pro firmy jako Cemex, C2C, kanceláře společností JLL & Tétris, nebo workshopových prostor pro Google, Douglas Parfumerie, BHM, Whirlpool či organizaci Lékaři bez Hranic. K jeho zahraničím projektům patří například Amazon v Bratislavě, MSD v Rize nebo Lobby Design pro Strabag ve Vídni.

Ezequiel se v roce 2017 podílel na klíčovém projektu IT HUB společnosti CEMEX v Praze, který vyhrál první místo v soutěži HR Innovation Challenge organizované pod záštitou SAP a soutěži Zasedačka Roku 2017 organizované společností CBRE v kategorii inovativní kanceláře budoucnosti.

Ezequiel spolupracuje s ředitelem oddělení Design & Build, Ondřejem Slavíkem, architektkou Lenkou Mackovou, Manuelem Perezem v pozici Senior Associate a stavebním manažerem, Martinem Lakomým.


Colliers (NASDAQ: CIGI; TSX: CIG) je přední globální společnost nabízející poradenské služby v oblasti komerčních nemovitostí a investičního managementu. Působí v 68 zemích světa a zaměstnává více než 15 000 odborníků, kteří poskytují kolaborací expertní poradenství za účelem zvýšení hodnoty komerčních nemovitostí majitelů, nájemců a investorů. Za vedení Colliers odpovídá více než 25letý tým zkušených expertů, který stakeholderům společnosti prokazatelně zajišťuje přes 40 % ročních výnosů. Korporátní tržby společnosti Colliers v roce 2019 činily 3,0 mld. dolarů (3,5 mld. Dolarů včetně přidružených společností). Prostřednictvím své platformy služeb pro management investic spravuje aktiva světově nejuznávanějších institucionálních realitních investorů v hodnotě více než 33 mld. dolarů.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688