Bc. Michaela Rumlerová (Acord Invest)
Okénko nemovitosti  |  26.02.2021 09:54:40

ACORD Invest – Specialista na prémiové bydlení v centru Prahy

Jsme ACORD Invest - přední pražský developer, působící na českém trhu od roku 2006. Naší hlavní specializací jsou rekonstrukce bytových rezidencí na lukrativních adresách v centru Prahy.

Naše developerské projekty spojuje dobrá adresa, výborná dostupnost, atraktivní okolí a plná nabídka služeb. Soustředíme se na architektonicky hodnotné bytové domy se zajímavou historií, které kompletně rekonstruujeme a vracíme jim zašlou slávu a lesk. Současně nabízíme modernímu člověku standard 21. století, měníme chátrající staleté dědictví na moderní luxusní bydlení. Při renovaci domů používáme nejmodernější technologie, které se stávají součástí stavitelského umění minulých generací. Vzniklé bytové a nebytové jednotky prodáváme novým majitelům. Exkluzivní místa v blízkosti známých a slavných pražských pamětihodností, navštěvovaných parků nebo pěšího centra dělají z našich projektů vyhledávanou a vysoce ceněnou investiční příležitost. Děláme krásné byty s příběhem a duší.

Investice do nemovitosti v historickém centru Prahy je vždy ta správná volba. Jedná se totiž o nejstabilnější realitní trh s trvalým potenciálem růstu cen. U investičních bytů na dobré adrese můžete vždy počítat s velmi pěkným zhodnocením. ACORD Invest nabízí exkluzivní prodej bytu bez realitky, bez provize, přímo od developera. Ke každému našemu developerskému projektu přistupujeme individuálně. Při rekonstrukci konkrétních rezidencí na luxusních adresách zohledňujeme všechny aspekty, od historie samotných domů a čtvrtí až po současné trendy v bydlení. Vracíme život historicky zchátralým budovám, při čemž se snažíme maximalizovat udržitelnost, např. naším konceptem ekonomického využití elektrické energie pro topení i běžnou spotřebu.

V našem portfoliu aktuálně naleznete investiční byty k prodeji na Praze 1 - Nové Město, Praze 2 - Vinohrady, Praze 7 – Bubeneč a Praze 8 – Karlín. Konkrétně se jedná o projekty Ferdinand Palace, Steffany´s Court, Terasa Lavande, Angelo Roma, Casa Royal, Ovenia Parkline a Carolina Corner.

Bc. Michaela Rumlerová

Financial manager, ACORD INVEST s.r.o.

Finanční manažerka developerské společnosti ACORD INVEST s.r.o., kde působí již od roku 2017. Má zkušenosti jak z bankovního, tak i obchodního prostředí.




Acord Invest

Acord Invest je developerská společnost fungující od roku 2006.

Naší specializací jsou luxusní historické rezidence na lukrativních místech Prahy, které spojuje dobrá adresa, výborná dostupnost, atraktivní okolí a plná nabídka služeb. Soustředíme se na architektonicky hodnotné bytové domy se zajímavou historií, které kompletně rekonstruujeme a vracíme jim zašlou slávu a lesk. Současně nabízíme modernímu člověku komfort 21. století a měníme chátrající staleté dědictví na moderní luxusní bydlení.

Více na https://www.acordinvest.cz/.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688