Rezidence Modřanka – luxusní bydlení na břehu Vltavy

REKLAMA       Inzerce, 17.12.2020

Každý chceme najít bydlení, kde se budeme cítit jako doma. Obzvlášť ve městech je občas těžké najít byt, který nám nabídce skvělou městskou dostupnost a zároveň krásnou přírodu. Už jste slyšeli o rezidenčním bydlení v pražských Modřanech? Představujeme vám Rezidenci Modřanka.

Představte si, jak se ráno probouzíte u břehu Vltavy. Není to nádhera? Zrovna u této novostavby v Praze si můžete říct, že bydlíte na správné adrese! A navíc je čtveřice moderních bytových domů uspořádána do tvaru podkovy. Přinese vám štěstí? Jsme přesvědčeni, že se určitě můžete těšit na spokojené bydlení. Co Rezidence Modřanka budoucím nájemníkům nabízí?

Moderní městský život

Pro milovníky městského života máme dobrou zprávu. Stejně jako pro ty, kteří rádi tráví čas v klidné přírodě. Rezidenční bydlení vám totiž nabídne oboje. Na dostatek zeleně architekti mysleli už od samého začátku, a tak uprostřed samotných domů najdete zelené srdce Modřanky – Parkové muzem. Můžete tak vyjít z domu, vkročit na posekaný trávník a čerpat čerstvý vzduch.

Už máte z této novostavby v Praze radost? Počkejte až vám prozradíme, že okolní občanská vybavenost vám usnadní každý den! V okolí nechybí samozřejmě školy, obchody, pošta, poliklinika a několik restaurací, ale máte to blízko i do kina! Jednoduše vše na jednom místě. A když vás bude večer honit mlsná, pár kroků od rezidence máte večerku. Takže můžete jít klidně v županu. O dostupnost hromadné městské dopravy se také nemusíte obávat – 5 minut chůzí jste na tramvajové i vlakové zastávce. Například na Václavském náměstí se dopravíte do půl hodinky.

A abychom nezapomněli na sportovce! V Modřanech máte několik příležitostí k aktivnímu životu. Takže pokud chodíte každé ráno běhat, jezdíte na kole nebo si chcete jednou za týden zahrát s přáteli třeba plážový volejbal, máte to z domu pár minut.

Chcete bydlet na Modřance?

Plno lidí si na tuhle otázku řeklo jednoznačné ano. Z celkových 355 naplánovaných bytů je už 305 zabraných. Co to znamená? Pokud o rezidenčním bydlení uvažujete, nečekejte příliš dlouho. K dispozici jsou především o byty s dispozicí 1+kk nebo 2+kk. A víte, na co se budete těšit každé ráno? Na ranní výhled! Z některých balkonů či teras se můžete kochat výhledem na Vltavu. Stačí si uvařit kávu, dát nohy nahoru, číst si knížku a kochat se.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry