cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
Kryptoměny  |  26.11.2020 13:26:13

CEO Galaxy Digital doporučuje každému držet bitcoin

Zakladatel a CEO společnosti Galaxy Digital, Mike Novogratz, prohlásil, že doporučuje každému, aby do bitcoinu investoval až 3 % ze svého majetku. Nakoupené bitcoiny pak doporučuje držet po dobu alespoň 5 let.

Řekl tak v rozhovoru pro Yahoo Finance Live, který byl publikován včera. V něm se mimo jiné vyjádřil i ke svému názoru na současný růst ceny bitcoinu, kdy je podle něj hype poháněn zejména institucemi a high-profile investoři teprve pomalu začínají investovat. V kontextu k institucím také podtrhl důležitost vstupu do kryptoměn společností jako PayPal či Square, které pohánějí adopci.

Novogratz navíc není rozhodně jediným ze známých lidí, který by na zajímavost investice do bitcoinu poukazoval. Nedávným přírůstkem mezi bitcoinové býky je třeba miliardář Stanley Druckenmiller, který řekl, že digitální aktiva mohou být zajímavější z pohledu zisků než zlato.

2 až 3 % v BTC

Dále se rozpovídal právě o tom, proč by měl každý z lidí držet alespoň nějakou část svého majetku v bitcoinu:

Bitcoin se stal makro aktivem a hedgem proti znehodnocení klasických fiat měn. A to jak zde v USA, tak i jinde ve světě. Všichni by měli investovat 2 až 3 % ze svého majetku do bitcoinu a podívat se na svou investici až za 5 let. A uvidíte, že to bude mnohem více!“

CryptoKingdom.cz

Jsme mostem mezi starým a novým světem. Provedeme tě světem kryptoměn a ukážeme ti cestu k největší příležitosti 21. století.

Crypto Kingdom je největší kryptoměnová komunita na CZ/SK scéně. Pomohli jsme již několika tisícům začátečníků se v kryptoměnách zorientovat.

Připoj se k nám a my tě provedeme: https://start.cryptokingdom.tech






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste