Ceskaposta.cz (Česká pošta)
Tiskové zprávy  |  03.11.2020 12:31:49

Česká pošta ve spolupráci se Sazkou otevírá od listopadu 1500 nových Balíkoven

Česká pošta na vánoční špičku otevírá 1500 nových externích výdejen, které zákazníkům nově přinášejí možnost vyzvednout si balíkové zásilky i mimo klasické pobočky. Takový nárůst výdejních míst umožňuje nově spolupráce se společností Sazka. Česká pošta tímto krokem skokově posiluje své postavení na balíkovém trhu, reaguje na potřeby klientů a umožňuje vyzvednutí zásilky prakticky kdekoliv. Síť Balíkoven nyní reprezentuje 2000 míst, které nabízejí vysoký standard obsluhy, možnost platby kartou a dostatečnou skladovou kapacitu pro zvládnutí vánočního provozu. Ve spojení s logistickým zázemím České pošty je síť Balíkoven jedinečným produktem v oblasti zásilek, které si klienti vyzvedávají tam, kde si je nechali uložit.

„Sazka opět rozšiřuje svou nabídku neloterních služeb, kterou oceňují nejen naši zákazníci, ale také provozovatelé loterních terminálů. Neloterní služby, jako je například dobíjení mobilních telefonů, platby složenek a faktur nebo vyzvedávání zásilek jsou klíčové pro obslužnost zejména menších měst a obcí. Nová spolupráce s Českou poštou je jejich přirozeným a žádaným rozšířením,“ uvádí Jan Schmiedhammer, ředitel neloterních služeb Sazky.

„Spolupráce se Sazkou a rozšíření sítě přináší České poště dvě zásadní výhody. Budeme našim klientům ještě blíže, než tomu bylo dosud, a zvýšený zájem o balíkové služby České pošty rozprostřeme do širší sítě poboček. Dnes, kdy se zavírají obchody a nikdo neví, co bude, je přeprava a jistota doručení balíků zejména z internetových obchodů zásadní potřebou pro občany naší země. Česká pošta garantuje její kvalitní zajištění a potřeby zákazníků v České republice je připravena stoprocentně pokrýt,“ říká ředitelka Balíkovny Jana Sedláková.

Seznam všech Balíkoven je k dispozici na webu www.Balikovna.cz. Zároveň mají zákazníci možnost si při nákupu na e-shopech zvolit jako výdejní místo právě jednu z Balíkoven. Letošní Vánoce budou z pohledu přepravy balíků rekordní i kvůli covidové situaci. Česká pošta zvládla na jedničku krizové období již na jaře, je na tuto situaci připravena i v předvánočním provozu.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688