To nejlepší z regionu v srdci Luhačovicka

Mošty, farmářské sýry, tradiční kváskový chléb, bylinky ze staleté sušírny, piva z regionálního pivovaru, ale také cimbálové muziky, taneční soubory i pravý moravský dudák… To vše jsou kulturní a gastronomické perly zlínského a luhačovického regionu, které se představí mimo jiné také v samém srdci luhačovického lázeňského areálu v rámci úplně prvního ročníku přehlídky Naše obec, naše radost!

Kulturní a gastronomické perly regionu

Lázně Luhačovice, a. s. kromě léčby, především dýchacích onemocnění dospělých i dětí od 1,5 roku, nabízí i celou řadu kulturního a turistického vyžití

Výhodou situování přehlídky také do centra lázní je, že zájemci si mohou program obohatit o procházku nejen po lázeňské kolonádě, která je díky iniciativě akciové společnosti Lázně Luhačovice, největší lázeňské společnosti regionu a spolupořadatele přehlídky, nově zrekonstruovaná, ale také kolem typických budov s jedinečnou architekturou básníka dřeva Dušana Jurkoviče, jako je Jurkovičův dům, Jestřabí či Říční a sluneční lázně, nebo kolem lázeňského pohárku, který letos zahradníci nově osázeli 5000 novými květinami a rostlinkami.

 

Vstupné je zdarma, program a bližší informace najdete na webu www.zlinsko-luhacovicko.cz.

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky