cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
Komodity  |  28.06.2020 16:40:43

Známý investor predikuje pokles ceny bitcoinu až k 0

V dnešních Perličkách týdne se, jak je zvykem, podíváme na ty nejzajímavější perličky posledního týdne. Dozvíš se tedy, jak vlastně vypadal v minulém týdnu celý kryptoměnový trh, jak se dařilo bitcoinu, i které kryptoměny se v posledních několika dnech vyplatilo sledovat nejvíce. Poté se společně mrkneme ještě na pár novinek, o kterých bys měl z posledního týdne určitě vědět. 

Klesne cena bitcoinu až k 0?

Známý investor Jim Rogers predikuje to, že se cena bitcoinu, ale i dalších decentralizovaných kryptoměn časem dostane až na úplnou nulu. Jako důvod uvádí věc, která není úplně nerozumná, ale rozhodně není nezpochybnitelná. Jednoduše říká, že vlády mají zbraně, armády a podobné věci, kterými jednoduše žádná kryptoměnová síť není podporována. Proto pokud se státy rozhodnou opravdu takto razantně proti bitcoinu zakročit, nebude možné se bránit. Takový zákrok je však při současné demokracii na globální škále víceméně nemožný, nebo alespoň opravdu vysoce nepravděpodobný. Rozhodně se ale jedná o zajímavou myšlenku, která je rozhodně něčím, z čeho by měli mít lidé s vysokou expozicí v kryptoměnách a jejich infrastruktuře dlouhodobě přinejměnším respekt. Že by ale vlády měly možnost brojit proti kryptoměnám tolik, že by se jejich hodnota naprosto vytratila, není dle nás možné.

Kryptoměny na PayPalu a Venmo

Snad všemi zpravodajskými servery a sociálními sítěmi okolo kryptoměn poslední dobou hýbají spekulace, podle kterých by giganti v oblasti platebních systémů, PayPal a Venmo, měli nabídnout možnost přímého nákupu a prodeje kryptoměn přímo ze svých platforem. Pokud se tahle novinka potvrdí, bude se jednat o opravdu mílový krok směrem k adopci.

CryptoKingdom.cz

Jsme mostem mezi starým a novým světem. Provedeme tě světem kryptoměn a ukážeme ti cestu k největší příležitosti 21. století.

Crypto Kingdom je největší kryptoměnová komunita na CZ/SK scéně. Pomohli jsme již několika tisícům začátečníků se v kryptoměnách zorientovat.

Připoj se k nám a my tě provedeme: https://start.cryptokingdom.tech

29.06. 22:12  Zlato? Nemovitosti? (kairos)
29.06. 19:10  Zlato? Nemovitosti? (VoňavejMerkaptan)
29.06. 18:06  Zlato? Nemovitosti? (kairos)
29.06. 17:55  Zlato? Nemovitosti? (VoňavejMerkaptan)
29.06. 12:49  Zlato? Nemovitosti? (kairos)

Poslední zprávy z rubriky Komodity:

Čt 17:03  🟡 Zlato blízko historických maxim X-Trade Brokers (XTB)
Čt   9:17  S&P500 uzavřelo na nových rekordech Research (Česká spořitelna)

Přečtěte si také:

04.02.2020Scorecard 2.0 může pomoci investorům Ing. Štěpán Křeček, MBA (BHS)



Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste