cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
Kryptoměny  |  28.05.2020 12:43:22

Grayscale nakupuje 1,5násobek nově vytěžených bitcoinů

Nezávislý analytik Kevin Rooke nasdílel opravdu velice zajímavou analýzu, která popisuje, jak obrovská poptávka po bitcoinech v současnosti panuje. Ta by měla být navíc tak vysoká, že zájem jedné entity může přesáhnout počet nově vytěžených bitcoinů, jako se tomu podle Kevina Rooke už stalo.

Konkrétně by se podle dat, která publikoval, mělo jednat o přibližně 18 910 bitcoinů, které Bitcoin Investment Trust od Grayscale Investments zakoupil od halvingu, tedy 11. května. Od tohoto data byla ale vytěženo jen pouhých přibližně 12 350 bitcoinů. K tomu Rooke publikoval např. tento graf:

K tomu se vyjádřil i CEO burzy Binance Changpeng Zhao, který repostoval zmíněný graf s komentářem: „Není tu dostatečná nabídka (bitcoinů), a to ani pro jednoho člověka.“

Grayscale vykupuje kryptoměny již delší dobu

Tato zpráva pak pravděpodobně pro mnoho z vás nemusí být tak překvapivou. Již v minulosti jsme totiž mohli číst zprávy např. o tom, že tato společnost v letošním roce nakoupila etherea v počtu poloviny toho, kolik jich bylo za letošní rok vytěženo.

Rooke pak přidal i jeho odhadovanou analýzu prvního kvartálu letošního roku, kdy si myslí, že Grayscale vykupovala bitcoiny v poměru přibližně 33 až 34 % vůči těm, které byly za první kvartál vytěženy. Mimo to reportoval, že za prvních 100 dní letošního roku shromáždily Grayscale Investments přes 60 762 bitcoinů.

CryptoKingdom.cz

Jsme mostem mezi starým a novým světem. Provedeme tě světem kryptoměn a ukážeme ti cestu k největší příležitosti 21. století.

Crypto Kingdom je největší kryptoměnová komunita na CZ/SK scéně. Pomohli jsme již několika tisícům začátečníků se v kryptoměnách zorientovat.

Připoj se k nám a my tě provedeme: https://start.cryptokingdom.tech

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste