Iva Mottlová (Asseco Solutions)
Okénko pro podnikatele  |  19.05.2020 12:33:13

Jak na profesionální řízení projektů v CRM

Využíváte ve firmě systémy HELIOS ve spojení s populárním cloudovým CRM řešením Microsoft Dynamics 365? Pak by vás mohlo zajímat řešení Project Service Automation, které díky naší spolupráci s kWare dokáže propojit váš HELIOS se systémem pro profesionální řízení služeb zákazníkům.

Jak řídit projektové služby jinak

Řídíte projekty a potřebujete koordinovat činnost jednotlivých členů týmů a stále být v obraze? Využíváte už cloudové CRM Microsoft Dynamics 365 a náš systém HELIOS? Právě pro vás je tady řešení pro projektové řízení od obchodu přes plánování zdrojů, po fakturaci a vyhodnocení Project Service Automation. To vám umožní propojit a přehledně řídit všechny činností na každé zakázce pro vaše klienty, a to od A až do Z. 

Jak to může vypadat

V Project Servis Automation začíná vše řízením obchodních činností pro získání zakázky. Po vytvoření nového kontaktu v Dynamics 365 se vše propíše přímo do HELIOSu. Jakmile je kontrakt uzavřen, vstoupí projekt do plánovací fáze. Vedoucí projektu může jednoduchým způsobem rozplánovat veškeré fáze projektu a alokokovat potřebné pracovníky na jednotlivé činnosti. Související dokumenty a workflow se pak může předat do HELIOSu, kde vše funguje standardním způsobem.

Projektový manažer má při plánování k dispozici kalendář jednotlivých lidí (přímo z Exchange Online) a může si alokovat jednotlivé kapacity podle potřebných znalostí a dovedností, které jsou na daný úkol potřebné. Celý tým pak má k dispozici uživatelsky přívětivý vizuální přehled o stavu reálném stavu projektu dle vykázaných skutečností. U každé odvedené činnosti lze sledovat i náklady a výnosy propsané přímo z HELIOSu, které celou zakázku provázejí. Výsledkem je efektivní činnost týmu a profesionální vedení projektů, které může minimalizovat problémy a tím i vícenáklady na zakázce.


Chcete řídit projekty v oblasti služeb jinak?
Chcete o možnostech, jak využít Dynamics 365 for Project Service Automation s vaším HELIOSem víc? Kontaktujte našeho integračního partnera, společnost kWare, který se specializuje na cloudová řešení společnosti Microsoft a jejich integraci se systémy HELIOS.

Iva Mottlová

Iva Mottlová pracuje ve firmě Asseco solutions a.s. již 15 let a v posledních dvou letech je na pozici Key Account Managera pro integrační řešení systémů HELIOS Orange a HELIOS Green. Stará se o partnerská řešení, která jsou úzce provázaná se systémy HELIOS a tím zákazníkům nabízí řešení specifických potřeb bez nutnosti vybírat a napojovat specializovaná řešení.



Asseco Solutions, a.s.

Asseco Solutions je největším producentem podnikových informačních systémů na českém a slovenském trhu. Softwarové aplikace z jeho produkce jsou distribuovány i na dalších trzích v rámci střední Evropy. Společnost se zabývá nejen vývojem, ale také implementací a podporou specializovaných systémů a již téměř 30 let přináší svým zákazníkům nejmodernější technologie.

Podnikové informační systémy HELIOS z produkce Asseco Solutions plně pokrývají potřeby velkých, středních i malých firem a ostatních ekonomických subjektů v nejrůznějších oblastech působení.

Více na www.helios.eu.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Okénko pro podnikatele:

17.03.2024  Jak proměnit svůj relax s golfovou holí v nejlepší investici roku? Exkluzivní... Jitka Weiss (SNAIL TRAVEL INTERNATIONAL a.s.)
02.03.2024  Proč je dovolená na Maledivách skvělou investicí do vašeho zdraví a pohody Jitka Weiss (SNAIL TRAVEL INTERNATIONAL a.s.)
25.02.2024  NEJKRÁSNĚJŠÍ PLÁŽE HAVAJE Jitka Weiss (SNAIL TRAVEL INTERNATIONAL a.s.)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688