Čas vylézt z nory se pomalu blíží!

Čtyřnozí obyvatelé jihlavské zoo Ačkoliv nás současná neradostná situace donutila trávit doma více volného času, než jsme možná byli zvyklí, návrat do běžného režimu je na obzoru. Čtyřnozí obyvatelé jihlavské zoo už ho nedočkavě vyhlíží.

Se stále teplejším jarním počasím se navrací čilý ruch do všech expozic, jinak ale zůstává tento kousek přírody v centru Jihlavy nebývale tichý. „Naše zvířata jsou na lidi zvyklá, a když je teď zoo uzavřená pro veřejnost, je to i pro ně nová situace. Jsou velmi zvědavá. Každý, kdo jen projde kolem, je zajímá. První návštěvníci naší Zoo se tak mohou těšit na možná nečekaně blízká setkání,“ říká Ing. Jan Vašák, ředitel Zoologické zahrady Jihlava.

Jihlavská Zoo je malý unikát v říčním údolí. Na malé ploše najdete 1300 jedinců a 140 druhů zvířat často ohrožených vyhubením. Kam se člověk podívá, tam vidí nějakého zajímavého živočicha a na každém kroku je nějaký malebný kout. Jen těžko budete hledat nějaký prostor bez zvířat. Zahrada má rovinatý terén, což uvítají jak ti nejmladší, tak i ti nejstarší. Dětem se určitě bude líbit také dětské hřiště a maminky ocení dvě zázemí s přebalovacím pultem. Díky mnoha stánkům s občerstvením vám po dlouhé procházce po zahradě jistě kručet v žaludku nebude.

Zoo Jihlava je ideální tip třeba na rodinný výlet. Své brány opět otevírá v pondělí 27. dubna. Její zvířecí obyvatelé si naši podporu jistě víc než zaslouží.

Jak zakoupit vstupenku

Prodej vstupenek probíhá až do odvolání pouze on-line přes e-shop na webových stránkách zahrady. Po zakoupení návštěvník obdrží číslo objednávky, které uplatní na pokladnách Zoo Jihlava. Děti do tří let mají vstup zdarma. Více informací naleznete na www.zoojihlava.cz.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky