Kuchyňské roboty Sencor vám s přípravou pokrmů spolehlivě pomůžou

REKLAMA       Inzerce, 24.3.2020

Domácí elektrické spotřebiče značky Sencor jsou oblíbenou součástí nejedné domácnosti, tato značka nabízí spolehlivé spotřebiče včetně kuchyňských robotů v příznivých cenových relacích. Roboty Sencor přitom umějí vše, co od kuchyňského robota očekáváte.

Pokud využíváte robot často a k náročným činnostem, jako je třeba hnětení většího množství těsta, pak potřebujete větší příkon, alespoň 700 W, a to značka Sencor nabízí – má modely s příkonem od 600 do 1200 W, takže si určitě vyberete takový, který vyhoví vaší náročnosti. Proto také můžete volit i mezi materiálem nejen vnějším, ale i materiálem vnitřních převodů – i tady se můžete rozhodnout, jestli zvolíte plast, nebo kov. A při častější práci s robotem ve větším měřítku možná oceníte také dostatečně velkou mísu – rozhodněte se mezi 4 nebo 5 litry objemu.

Podívat se můžete, jaké další funkce a vlastnosti jednotlivé modely mají, třeba turbo tlačítko nebo plynulou regulaci otáček, a jaké nabízejí příslušenství. Jaké metly, háky a nástavce jsou součástí modelů - to vám napoví, co všechno robot zvládá a s čím vším vám v kuchyni může pomoci, jestli může sloužit také i jako mixér, mlýnek na maso, na kávu, nebo především hněte, míchá a šlehá.

Velikost a hmotnost konkrétního robota vám také napoví, jestli se vám s ním bude dobře pracovat, robustní model nebude při práci cestovat po lince, ale zase se vám s ním možná bude obtížněji manipulovat, pokud ho nechcete mít trvale na lince a budete ho po použití uklízet. Ale zase když máte na lince vhodný volný prostor a zvolíte zajímavou barvu, která bude ladit se stylem vaší kuchyně, může být kuchyňský robot Sencor nejen užitečný pomocník, který je po ruce, ale zároveň stylotvorný prvek vaší domácnosti.

Značka Sencor nabízí velkou barevnou škálu mnoha modelů kuchyňských robotů, můžete tedy volit takový, který vám bude vyhovovat jak vlastnostmi a dovednostmi, tak po estetické stránce.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Kuchyně, nejlépe hodnocené fotografie



Články Kuchyně