OPOJISTENI.CZ (OPOJISTENI.CZ)
Pojištění  |  06.04.2020 13:09:47

IKEA koketuje s pojištěním domácnosti. Ve Švýcarsku nabízí produkt HEMSÄKER

Švédský gigant IKEA pokračuje ve svém opatrném testování pojišťovnické sféry. Ve Švýcarsku si například zákazníci mohou nově pojistit domácnost díky produktu HEMSÄKER, který vznikl ve spolupráci se společností iptiQ EMEA P&C a jenž lze zakoupit během několika minut online prostřednictvím webových stránek IKEA.

IKEA už dávno není jen o jednorázovém vybavení domácnosti, který si koupíte maximálně na pár let, a pak ho vyhodíte. Švédska firma, pro kterou je vedle nábytku stále důležitější také například jídlo nebo chytré produkty, si vzhledem ke své velikosti uvědomuje i svou zodpovědnost, která se týká zákazníků. Nabídka, která je k dispozici ve Švýcarsku, byla vytvořena s cílem rozšířit produktové portfolium pojištění domácnosti na trhu. Název HEMSÄKER kombinuje švédská slova „home“ a „secure“, tedy domov a bezpečí. Ikea

„Jsme nadšeni, že jsme s IKEA navázali partnerství, které vyústilo v produkt HEMSÄKER. Jde o pojištění domácnosti šité na míru, které lze zakoupit pomocí několika kliknutí na jakémkoli digitálním zařízení. Spojení naší nejmodernější platformy iptiQ s možnostmi společnosti IKEA pomůže klientům rychle se po pojistném incidentu dostat zpět na nohy,“ řekl Andreas Schertzinger, generální ředitel iptiQ EMEA P&C.

„Naší základní vizí je pomáhat lidem vytvářet si lepší život. Každý rok naše týmy navštěvují klienty v jejich domovech, abychom lépe porozuměli tomu, co je pro ně důležité, a stále se objevují dvě témata: bezpečnost a soukromí. Tyto pojmy jsou zcela zásadní pro to, aby se lidé doma cítili pohodlně. Jsme hrdí na to, že díky našemu partnerovi iptiQ můžeme premiérově nabídnout pojištění domácnosti. Produkt HEMSÄKER je srozumitelný a lze jej zakoupit během několika minut,“ dodala Jessica Anderen, generální ředitelka IKEA Švýcarsko.

IKEA v Česku roste

V České republice tržby IKEA v roce 2019 vzrostly o 6,3 % na 10,7 miliard . Více než 10,1 milionu lidí navštívilo čtyři obchodní domy. IKEA prodala zhruba 61,2 milionu výrobků. Čeští zákazníci utratili v obchodním domě v průměru 1 745 . Úspěšné byly také restaurace a bistra IKEA, které od 1. září 2018 do 31. srpna 2019 obsloužily až 5,4 milionu zákazníků. Podle interních statistik registruje IKEA také zvyšující se zájem o on-line nakupování, ve kterém došlo k meziročnímu navýšení prodeje o 35,8 %. Návštěvnost webových stránek IKEA vzrostla o 5,2 % v porovnání s minulým rokem. I z toho důvodu je v on-line prostředí průměrná útrata výrazně vyšší, pohybuje se okolo 9 186 . IKEA Česká republika v současné době zaměstnává 1 876 lidí.

Zdroj: https://coverager.com/iptiq-and-ikea-launch-new-home-insurance/

oPojištění.cz - informace ze světa pojištění a risk managementu

Zpravodajský portál, který poskytuje komplexní zpravodajství ze světa pojištění a risk managementu. Denně přináší aktuální zprávy o vývoji pojistného trhu, odborné analýzy, informace o nabízených pojistných produktech a rozhovory s významnými osobnostmi pojišťovnictví.

Více informací na: www.opojisteni.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688