Nezmeškejte šanci. V Praze 8 pokračuje výstavba rezidenčních bytů

REKLAMA       Inzerce, 3.3.2020

Ať už jako investice do budoucna, nebo zajištění stálého domova pro rodinu koupě bytu v novostavbě je v obou případech dobrým nápadem. V dubnu 2019 byla zahájena výstavba už druhé etapy Rezidence Čámovka, která v 5 domech nabídne 148 nových bytů.

Praha 8 – Čimice

Pražská čtvrť Čimice v sobě spojuje snadnou dostupnost do centra i klidnou přírodu za domem. Autobusy městské dopravy mají zastávku přímo před rezidencí. Autobusem se dostanete na stanici metra Kobylisy, autem během několika minut na okruh. Kromě výborné dostupnosti oceníte i okolní přírodu. Mezi domy rezidence bude prostupovat zeleň s lavičkami, které poslouží pro vychutnávání slunečních paprsků. Přímo z oken Čámovky můžete sledovat Čimické údolí. Ideální na procházky i čerpání nových sil. A pokud máte energie přebytek, můžete ji vybít na cyklostezce, tenisovém kurtu nebo dalších sportovištích v okolí.

Rezidence Čámovka

Úspěšný rezidenční projekt Čámovka se rozrůstá o dalších 5 domů, ve kterých bude k dispozici 148 bytů na prodej. V široké nabídce najdete malé byty 1+kk, ale i velké jednotky s dispozicí 5+kk, které poskytnou dostatek soukromí pro všechny členy domácnosti i prostor pro společné chvíle. Všechny byty mají terasu, balkon nebo malou soukromou zahrádku. Nechybí ani možnost parkování v podzemním parkovišti a sklepy k uložení sportovního vybavení.

Nejen krásné a funkční prostředí bytu ale dělá jeho obyvatelům příjemnější život. Na kvalitě se výrazně podepisuje i občanská vybavenost lokality. V Čimicích a v blízkosti Čámovky či přímo v jejím středu najdete školku, lékaře, poštu, supermarket a vše ostatní pro pohodlný život.

Horizon Holding

Společnost Horizon Holding vstoupila na český trh roku 2001 a v roce 2020 bude mít ve výstavbě téměř 1 000 nových bytů. Stavby jsou navrhovány s respektem k lokalitě i životnímu prostředí. Společnost patří mezi členy České rady pro šetrné bydlení a Asociace developerů. Nové projekty pod dohledem Horizonu vyrostly v Karlíně, Modřanech či v Horoměřicích u Prahy.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba