TNBiz (TN.cz)
Z domova  |  26.07.2019 22:15:27

Hašek na Hrad? Dominátor jako další nevyloučil kandidaturu na prezidenta

Dominik Hašek je dalším, kdo začal mluvit o prezidentské kandidatuře. Dvojnásobný vítěz Stanley Cupu a zlatý medailista z Nagana prý politiku každý den sleduje. Sázkaři si už na něj mohou i vsadit, stejně jako na další osobnosti, které by se mohly o prezidentský úřad ucházet.

Heslo "Hašek na Hrad!" skandovaly tisíce fanoušků na Staroměstském náměstí, když Češi v roce 1998 vyhráli turnaj století. "Jsem si vzal telefon a tam byl tehdejší prezident Václav Havel. A říká mně: Dominiku, já nevím, jak dlouho tady ještě zůstanu ve svý kanceláři, protože všichni tady křičí, že máte jít na Hrad, že mě máte vystřídat. A já říkám: Pane prezidente, nemusíte mít strach. Já chci ještě hrát hokej," vzpomíná Hašek.

Na to, kdo se stane příštím prezidentem, už se dá tipovat i u některých sázkových kanceláří. Ty ale zatím favorizují spíše zkušené politiky. Podle vypsaných kurzů mají největší šance třeba neúspěšní kandidáti poslední volby Pavel Fischer a Marek Hilšer nebo syn a otec Klausovi.

"Prezidentské klání je něco, co je otázka nějaké budoucnosti. A kdybych měl něco při létě přát sázkařům, tak na mě nesázejte," vzkázal nezařazený poslanec Václav Klaus ml. (Trikolora).

"Mě těší, že mi sázkaři dávají nějaké šance. To rozhodnutí přijde v nějaký pravý okamžik. Já samozřejmě neříkám, že o tom nepřemýšlím, ale teď je pro mě nejdůležitější práce v Parlamentu,“ řekl senátor Marek Hilšer.

V nabídce jsou i herci, zpěváci a další sportovci. Někteří přitom se symbolickým kurzem. "Například Jaromír Jágr. U něj je specifický kurz 68:1. Ale jsou tam i další osobnosti typu Marek Eben, Jan Kraus nebo třeba Karel Gott," informoval expert sázkové kanceláře Roman Kovařík.

Některé známé tváře si ze své možné kandidatury dělají legraci. Třeba jako hradní mluvčí na sociálních sítích. "Oficiální portrét. Co myslíte, hodil by se do školních tříd?" vtipkuje Jiří Ovčáček. Nejvíce sázkařů prý ale zatím vsadilo na to, že se dalším prezidentem v roce 2023 stane premiér Andrej Babiš.

TNBiz.cz - Zprávy TNBiz jsou zpravodajským kanálem Televize Nova, TN.cz společnosti CET 21. TN.cz přináší zpravodajství z domácí i zahraniční ekonomiky a politiky.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688