V pražské Libni vyrůstá designový bytový dům

V sousedství nákupního centra Galerie Harfa v pražské Libni vyrůstá designový bytový dům Harfa Design Residence. Unikátní tvar rezidence se již nyní rýsuje nad plotem staveniště. Celá stavba bude dokončena v září 2020.

Čtyři komerční prostory - restaurace a tři prodejny vhodně doplní pestrou občanskou vybavenost v okolí a ještě zvýší komfort bydlení v rezidenci. Pro investory se zde počítá s non-stop recepcí, díky které bude možné využít řadu doplňkových služeb souvisejících s pronájmem.

V pražské Libni se již rodí hrubá stavba Harfa Design Residence, která sousedí s nákupním centrem Galerie Harfa. Vyrůstá na místě, kde se původní činžovní zástavba potkává se současnou moderní architekturou. Od dubna Central Group zařadil do prodeje dalších 44 bytů a ateliérů. „Kromě zájemců o menší dispozice a investory tato etapa osloví i ty, kteří hledají reprezentativní velkorysé bydlení. V této etapě totiž nabízíme zcela výjimečné byty v nejvyšším podlaží domu, které jsou navrženy s prostornými terasami od 27 do 193 metrů čtverečních. Dvě největší terasy jsou pak umístěny ve špicích bytového domu a poskytují tak naprosté soukromí a jedinečný výhled na celou Prahu,“ řekla výkonná ředitelka Central Group Michaela Tomášková.

Komerční prostory doplní občanskou vybavenost

  Vizualizace terasy jednoho z bytů v Harfa Design Residence


 




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba