MF ČR (Ministerstvo financí ČR)
Dluhopisy  |  18.01.2019 10:33:37

Dnes končí první upisovací období Dluhopisu Republiky

Dnes končí první upisovací období emise Dluhopisu Republiky, nového dluhopisu pro občany. Zájemci o státní dluhopisy si mohou ještě dnes do půlnoci, tj. 23.59 hodin pořídit Dluhopis Republiky prostřednictvím elektronického přístupu ke správě majetkového účtu nebo do konce pracovního dne na pobočkách Československé obchodní banky, a. s. (ČSOB, a. s.).

Cenu pořizovaných státních dluhopisů je možné uhradit až do 23. 1. 2019. Do tohoto data musí být peněžní prostředky připsány na účtu, v opačném případě bude žádost o úpis stornována.

Úhrada peněžních prostředků se provádí v závislosti na způsobu podání žádosti o úpis. V případě elektronického přístupu ke správě majetkového účtu na platební účet Ministerstva financí, v případě sjednání na pobočce ČSOB, a. s., na platební účet ČSOB, a. s.

Ministerstvo financí v této souvislosti upozorňuje, že jednotlivým upisovatelům o Dluhopis Republiky nezasílá individuální výzvy k provedení platby a že upisovatelé rovněž nemusí čekat na doručení jakýchkoliv přihlašovacích údajů. Cena úpisu se hradí na základě údajů vyplněných v žádosti o úpis. Veškeré údaje potřebné k zadání platebního příkazu jsou upisovatelům, kteří podávali žádost o úpis prostřednictvím elektronického přístupu k majetkovému účtu, také k dispozici na úvodní stránce elektronického přístupu v sekci Přehled požadavků, po otevření odkazu u zadaného Požadavku na úpis.

Souhrnná informace k úpisu Dluhopisu Republiky bude k dispozici na stránkách Ministerstva financí v pondělí 21. 1. 2019, detailnější informace ke státním dluhopisům pro občany pak budou zveřejněny 1. 2. 2019 ve 14.00 hodin.

Dne 21. 1. 2019 bude zahájeno další upisovací období s datem emise 1. 4. 2019, které bude ukončeno dle emisních podmínek 15. 3. 2019. I v tomto období bude možné dluhopisy upsat pomocí elektronického přístupu k majetkovému účtu a poboček ČSOB, a. s. Bližší informace k navazujícímu upisovacímu období a výnosy Dluhopisu Republiky budou dostupné na internetových stránkách Ministerstva financí v pondělí 21. 1. 2019.

30.04. 19:15  dluhopisy Republika (Nowak)
01.03. 19:19  dluhopisy Republika (Roubalová Zdenka)

Poslední zprávy z rubriky Dluhopisy:

Čt   9:30  Oznámení o aukci 3. tranše SPP 911 MF ČR (Ministerstvo financí ČR)
St 15:43  Německá medvědí data jsou příznivá pro německé státní dluhopisy Fidelity International (Fidelity International)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688