Zimní svatební trendy? Tlumené barvy a jehličí

Vítězí neokoukané, avšak promyšlené detaily Svatba v zimě může být pro někoho naprostým šílenstvím, pro jiného zase splněným snem. K naplánování té nejdokonalejší zimní svatby patří kromě výběru perfektního místa a vhodného svatebního oblečení také volba té nejodolnější květiny. O květinách, které umocní tu pravou zimní atmosféru, se rozpovídala Jitka Mandysová z květinové doručovací služby Fleurop.

Nevěsty, nebojte se!

I přes to, že je množství květin kvetoucích během zimních měsíců výrazně omezeno, nemusí se budoucí nevěsty zimní svatby obávat. „V zimním období jsou pro svatební kytice ideální chryzantémky, orchideje, kaly, růže, lilie, frézie a nastává také vhodná doba pro tulipány. Vše se dá krásně zkombinovat s eukalyptem. Co se týče barev, volí se jemné odstíny bílé, šedé nebo starorůžové,“ říká Jitka Mandysová.

Vsaďte na detaily

Trefou do černého jsou neokoukané, avšak promyšlené detaily. Do svatební kytice je možné naaranžovat třeba nadýchané květy bavlníku, červené bobule nebo šišky, které patří mezi nejoblíbenější zimní prvky. Do pugétu se dále hodí i třeba peříčka, malé dekorační baňky nebo perly a blýskací kamínky.

Symbol zimy

Jedním z nejtypičtějších symbolů zimy jsou větvičky obalené jehličím. Ty by v žádné svatební kytici neměly rozhodně chybět. Zelené větvičky lze snadno zkombinovat s nejrůznějšími druhy květin. S jehličím si můžete vyhrát i tak, že z něj vytvoříte nezapomenutelnou výzdobu, která provoní i velký sál.





Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky