SCHODIŠTĚ YTONG – masivní schodiště na míru

Do systému stavebních komponentů Ytong patří i schodiště na míru. Jednotlivé stupně jsou podle projektové dokumentace nařezané přesně podle zadání, prováděcí dokumentace a doprava je v ceně. Montáž je jednoduchá na realizaci a zvládne ji zedník s jedním pomocníkem. Oproti klasickému železobetonovému schodišti odpadá bednění, výztuž, betonáž, hutnění, vlhčení betonu při zrání, odbedňování i likvidace odpadů z bednění. Schodiště je pochozí do 24 hodin a mezi jeho provozní výhody patří vysoká stabilita, minimum kročejového hluku a nehořlavost. Zvětšení prostoru pod schodištěm pak umožní použití systémové schodištní konzoly.

 

 

 

 

 

 

 

YTONG

Kompletní stavební systém Ytong nabízí ucelené řešení pro ekonomicky i ekologicky šetrné stavění. Tento systém je neustále inovován a nyní ke kompletnímu řešení pro hrubou stavbu, který zahrnuje také schodišťové stupně, stropy, střechu i komín, přibylo řešení pro vnější i vnitřní povrchové úpravy.

Tepelněizolační vlastnosti pórobetonu umožňují dosáhnout nízkoenergetického až pasivního standardu i s jednovrstvým zděním bez zateplení, S použitím masivní střechy z Ytongu lze zajistit celoroční tepelný komfort i bez klimatizace.

Pro zvýšené nároky na statiku a únosnost výrobce vyvinul vápenopískové tvárnice Silka splňují nejvyšší požadavky. Nabízí také vlastní řešení pro vnitřní a vnější zateplení pomocí minerálních desek Multipor, které vynikají tvarovou stálostí, nehořlavostí a zdravotní nezávadností. Řešení Ytong v kombinaci s produkty Silka a Multipor tak vyhovuje těm nejvyyšším požadavkům norem v oblasti statiky, tepelné techniky, akustiky a požární ochrany.

Více informací naleznete na: YTONG.CZ



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Okénko bydlení