Čas na nákup zimní dovolené se krátí, někde už mají plno

TNBiz, 11.11.2018
Největší zájem je v období až do Nového roku

Jestli chcete slavit příchod Nového roku na horách a ještě nemáte rezervaci, tak máme špatnou zprávu. Většina hotelů a penzionů je v tomto termínu už plně obsazená. A velký zájem je také v dalších měsících. Ve velkém mizí i termíny, které připadají na jarní prázdniny.

Hory po vydařené letní sezóně osiřely. Listopad využívá většina hoteliérů k opravám nebo dovoleným. Například na Lipensku teď hotely a penziony zejí prázdnotou. Už od poloviny prosince je ale většina z nich plně obsazená.

Největší zájem o ubytování je v období po vánočních svátcích až do Nového roku. V tomto týdnu hlásí provozovatelé hotelů a penzionů na většině hor vyprodáno.

Třeba v Koutech nad Desnou má většina hotelů a penzionů ty nejatraktivnější termíny už vyprodané. Jedna noc v posledním prosincovém týdnu vyjde v penzionu ve Špindlerově Mlýně přibližně na tisícovku za osobu. Za noc v hotelu na Šumavě zaplatíte okolo čtyř tisíc korun.

V období od ledna do března ještě většina hotelů a penzionů volné termíny má, na rezervaci je ale nejvyšší čas. Hlavně pokud chcete vyrazit o jarních prázdninách. Řada hotelů nabízí výhodné rodinné balíčky nebo skipasy v ceně ubytování.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy