Dětský svět: kdo si hraje, nezlobí

Dětský svět je hravý, plný fantazie a zábavy.  Nechybní v něm kromě hraček i dětský nábytek, dekorace a hry, jež si zamilují nejen ratolesti, ale i dospělí. Kdo si hraje, nezlobí a to dobře ví i obchod DesignVille se skandinávským nábytkem.

Kdo si hraje nezlobí!

Ze světa dětských her

Kdo si hraje nezlobí! Puzzle i dětská paměťová hra podporuje rozvoj fantazie, koncentrace, prostorového vnímání, ale i jemnou motoriku malých průzkumníků. Dětské hry z dřevěné překližky jsou laděny do jemných barevných odstínů, stanou se tak mimo jiné velmi stylovou dekorací.

Stylové koberce z novozélandské vlny

Koberce v dětském pokojíčku plní funkci estetickou, ale také praktickou. Jsou totiž skvělou tepelnou izolací, snižují prašnost pokojíčku a tlumí případné pády malých neposedů. Originální a kvalitní kousky jsou z novozélandské vlny. Například koberce v teplých barevných tónech s motivy ovoce, které jako by evokovaly atmosféru vzdálených písečných pláží tropického ostrova. Nebo koberec, který lze zavěsit také na zeď, a vytvořit tak originální dekoraci ve stylu opravdové Safari.

Další designové kousky do dětského pokojíčku

V dětském pokojíčku nesmí chybět hravá dětská ramínka s oušky, díky nímž se stane převlékání opravdovou zábavou. K dětským designovým kouskům, patří i měkké, pohodlné vaky se stylovým potiskem. Ty poslouží jako skvělý společník nejen při dětském dovádění, ale i při tolik potřebném odpočinku.

 




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry