Letecká doprava do USA příští rok výrazně posílí

Češi pocítí nové linky zkrácením přestupní doby

Příští rok se cestující mohou těšit na posílení spojů do USA. Letecká společnost LOT oznámila zahájení pravidelných letů do Miami na Floridě a finský letecký dopravce Finnair přidal svou již pátou destinaci v USA – Los Angeles.

Zavedení nových linek do Severní Ameriky pocítí čeští cestující především na zkrácení přestupní doby, která tak zvýší komfort cestování. Lze proto očekávat, že zájem o letenky do USA příští rok poroste,“ říká Josef Trejbal, ředitel letenkového portálu Letuška.cz.

Polská letecká společnost LOT chystá od 1. června 2019 novou dálkovou linku do Miami na Floridě. Odlety z Varšavy budou probíhat čtyřikrát týdně – pondělí, středa, pátek a sobota. „Společnost LOT nasadí na linku Boeing 787 Dreamliner, který nabízí 213 míst v ekonomické třídě, 18 sedadel v business class a 21 v premium economy,“ doplňuje Trejbal.

Do Los Angeles se cestující dostanou třikrát týdně Airbusem A350. „Lety společnosti Finnair z Helsinek do L. A. v období od 2. dubna - 27. listopadu 2019 dobře navazují na přípoje z Prahy či Vídně.“ uzavírá Trejbal.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy