Valentýnský tip: pošlete květinu kurýrem třeba i na konec světa

Květiny k Valentýnu rozhodně patří

Květiny jsou symbolem lásky a galantnosti. K Valentýnu rozhodně patří a právě v tento den bereme květinářství útokem. Usnadněte si letos práci, nakupte květiny online z pohodlí domova a nechte je své milované osobě poslat třeba na druhý konec světa prostřednictvím květinové služby Fleurop. Společnost s více než stoletou tradicí nyní svůj prvotřídní servis nabízí i v Česku. Vybrat květinu v eshopu zvládnete během pár minut, objednávku poté vyřídí jeden z nejlepších českých či zahraničních floristů, který bude nejblíže adresátovi vašeho květinového daru. Díky své síti dokáže Fleurop zajistit čerstvost i svěžest květin a především jejich včasné doručení v tuzemsku nebo v rámci 150 zemí světa.

Květiny jsou asi nejrozšířenějším zvykem spojeným se svátkem zamilovaných. Této tradici vděčíme biskupovi Valentýnu ze 3. století, jenž dle legendy obdarovával mladé páry kyticemi z biskupské zahrady.

Kyticí leckdy řekneme více než tisíc slov. Pokud vám tedy na někom záleží, vzpomeňte si na něj a udělejte radost krásným pugétem. Nezpochybnitelnou výhodou služby Fleurop je, že vám zajistí doručení ještě tentýž den, pokud objednáte do 15 hodin. I na Valentýna tak můžete konat! Zároveň se můžete spolehnout, že květiny budou čerstvé a svěží, jako byste je právě utrhli. Fleurop se totiž od začátku své existence řídí myšlenkou, že cestovat by neměly květiny, ale jen jejich objednávky. Kytice tedy vždy vytváří jen ti nejlepší spolupracující floristé z daného regionu, které jsou adresátovi nejblíže. Tím si objednané květiny zachovávají svůj krásný vzhled a vůni.

Tip: Celý nákup je velmi jednoduchý. Vyberete si kytici z široké nabídky, která se Vám nejvíce líbí. Na stránkách najdete rozdělení podle jednotlivých příležitostí – narozeniny, svátek, pro obchodní partnery či právě Valentýn, což zejména pro pány může být příjemný bonus. Objednáte jednoduše buď online, nebo telefonicky. Partnerská květinářství posléze s náležitým umem a patřičnou péčí vaši vybranou kytici vyhotoví a ta následně poputuje včetně vzkazové kartičky do rukou vaší milované osobě.

•••

Značka Fleurop v rámci mezinárodního sdružení Fleurop – Interflora je jednou z největších a nejznámějších doručovacích květinových služeb na světě. Vznikla v roce 1908 v německém Berlíně z iniciativy floristy Maxe Hübnera. Základem jejího obchodního konceptu je myšlenka, že cestovat by neměly květiny, ale jen jejich objednávky, které se následně doručí na spolehlivá a profesionální místní květinářství umístěná co nejblíže adresátovi květinového daru.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky